Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Verrassende sportswear collectie van Patagonia

Verrassende sportswear collectie van PatagoniaPatagonia voegt dit najaar nieuwe stukken toe aan de sportswearcollection. Voor heren zijn er nieuwe winterjassen, verbluffend mooie fleecetruien, wollen truien en klassieke en toch eigentijdse basisstukken van hoge kwaliteit. De damescollectie combineert functionaliteit met street style in de nieuwe winterjassen en parka's. Naast jassen zijn er ook fleeces en sweaters met unieke prints en designs.

Patagonia voegt dit najaar nieuwe stukken toe aan de sportswear collectie. Voor heren zijn er nieuwe winterjassen, visueel verbluffende fleecetruien, wollen truien en klassieke en toch eigentijdse basisstukken van hoge kwaliteit. De damescollectie combineert functionaliteit met streetstyle in de nieuwe winterjassen en parka's. Naast jassen zijn er ook fleeces en sweaters met unieke prints en designs.

Heren sportswear najaar 2012
De nieuwe Interlodge Down Jacket is gemaakt met twee-laags GORE-TEX® stof en goed geisoleerd met 600-fill power ganzendons. Deze combinatie zorgt voor een stadse look maar heeft wel alle technische details die je van een warme jas verwacht. Verkrijgbaar in Black en Walnut Brown. Consumentenadviesprijs: 550,00 euro.

Retro-X Cardigan
De klassieke Retro-X Cardigan is nieuw binnen de fleececollectie. Dit lekkere warme vest is gemaakt van gerecycled polyester 1/2-pile polyester fleece en gevoerd met nylon, waardoor het vest goed beschermt tegen de wind. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints. Consumentenadviesprijs: 180,00 euro.

Dames sporstswear najaar 2012
De Felted Jacket is nieuw in de holiday collectie. Dit jack kan aan twee kanten gedragen worden: een kant is voorzien van gerecycled wol en de andere kant van doorgestikt tafzijde. De jas is licht geïsoleerd met 90% gerecycled Thermogreen®-isolatie. De wollige muts is zacht en warm. In twee kleuren: mosgroen en zwart. De zijde van tafzijde is in beide uitvoeringen zilvergrijs. Consumentenadviesprijs: 200,00 euro.

Better Sweater Icelandic Hoody
De nieuwe Better Sweater Icelandic Hoody is de klassieke Better Sweater Hoody gecombineerd met IJslands design aan de bovenkant van het vest. Warm en zacht fleecevest met rits en warme steekzakken. Stijlvolle hoody met een moderne pasvorm. Verkrijgbaar in drie kleuren. Consumentenadviesprijs: 140,00 euro.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.