Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro Photo Hatchback AW-serie

Lowepro Photo Hatchback AW-serieDe Lowepro Photo Hatchback serie bestaat uit twee nieuwe, fris ogende rugzakken die zijn ontworpen vanuit de outdoor gedachte: gestroomlijnd, energiek en comfortabel. De rugzakken zijn geschikt om mee te rennen, fietsen en klimmen. Dankzij het uitneembare cameravak kunnen de tassen ook als volwaardige daypack worden gebruikt.

De rugzakken zijn bedoeld voor casual fotografen die bijvoorbeeld een actieve of sportieve vakantie willen vastleggen. De tassen beschermen de camera-apparatuur tegen dieven omdat de toegang naar de camera aan de achterzijde van de tas zit. Ook wordt de uitrusting goed beveiligd tegen onvoorspelbare weerselementen dankzij de AW-hoes onderaan de tas en de uitklapbare stormflap om het cameravak. Voor iedereen die de camera een dag thuis wil laten is dit cameravak met twee handvaten volledige uitneembaar waardoor de volledige 16 of 22 liter inhoud van de rugzakken kan worden benut voor alledaagse spullen.

In de Photo Hatchback 16L AW past een spiegelreflexcamera met aangebrachte kitlens en 1 à 2 extra lenzen, een flitser, tablet en persoonlijke accessoires. In de Photo Hatchback 22L AW past een spiegelreflexcamera met aangebrachte zoomlens en 2 à 3 extra lenzen, een flitser, tablet of Macbook Air 11" en persoonlijke accessoires. Beide tassen bieden bovendien ruimte aan een waterfles of een compact statief. De rugzakken zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, grijs en blauw.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.