Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Pocketsok: de veilige sok

Pocketsok: de veilige sokDe Pocketsock® met opbergvakje op enkelhoogte is speciaal ontworpen voor reizigers en sporters die huissleutel, bankpasje of geld, onopvallend bij zich willen dragen.

Tijdens het sporten willen mensen zich zo licht mogelijk kleden. Korte broek, t-shirtje. Lekker luchtig betekent zeker niet handig, want waar laat je die vervelende huissleutel? De sleutel aan een touwje rond de nek is zó not done! De Pocketsock heeft het antwoord. De slimme sok heeft namelijk een 'geheim' vakje op de enkel, af te sluiten met een dunne TISS-rits®. Veilig voor bijvoorbeeld geld, huis- of fietssleutel. Sporten maar! Omdat de sok gemaakt is van hoogwaardige materialen en er geen naden in verwerkt zijn, zit de sok bovendien comfortabel en loop je geen blaren op.

De Pocketsock komt ook van pas op vakantie. In aanvulling op heuptasje of geldriem kan de Pocketsock niet op de paklijst van de reiziger ontbreken. Laat je niet rollen, verspreidt eigendommen en waardepapieren altijd goed, als het je overkomt, ben je gelukkig niet alles in één klap kwijt.

De Pocketsock is gemaakt van 80% katoen en 20% polyamide. Adviesverkoopprijs is 10,50 EURO.

Voor meer informatie: http://www.pocketsock.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.