Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Sportieve Meindl Cuba GTX

Sportieve Meindl Cuba GTXDe naam 'Trail Activity' zegt al wat de schoenen uit deze lijn daadwerkelijk aankunnen, namelijk bospaden, smalle paadjes en grove grindwegen. Dit alles is de geliefde speeltuin van het nieuwe model Cuba van Meindl.

Het lopen of wandelen op smalle paden (trails) wordt gezien als ?bijzonder dicht bij de natuur'. Trainen op ruwe oppervlakken en hindernissen is niet alleen goed voor het uithoudingsvermogen, maar ook voor het coördinatie- en concentratievermogen van de atleet. Omdat het hele lichaam moet worden gestabiliseerd, worden meer spiergroepen belast en spelen de stabiliteit en de grip van de schoen een zeer belangrijke rol. Voor de zomer van 2012 presenteert Meindl de Cuba, een nieuwe, zeer lichte en sportieve multifunctionele schoen met een moderne uitstraling in stijlvolle kleuren.

De zeer lichte buitenlaag uit een combinatie van veloursleer en mesh is zowel verkrijgbaar met een GORE-TEX®-voering, als met een klimaatregulerende voering. Het Variofix®-systeem bestaat uit een vrij rondgaande veter die tijdens het aansnoeren van de hiel over de wreef loopt en daardoor de voeten stevig in de schoen vastzet. De Meindl Trail Activity Sport-zool uit lichte EVA biedt comfort en demping en een TPU-middenvoetbrug zorgt voor een hoge torsiestijfheid op moeilijke ondergronden. Door een aantal uitsparingen in de volledig nieuw ontwikkelde, stroeve zool wordt er op gewicht gespaard en dus ook bij elke stap... op energie.

Specificaties
Bovenmateriaal: veloursleer/mesh
Voering: GORE-TEX® Extended Comfort Footwear
Voetbed: AIR-ACTIVE®
Zool: Meindl Trail Activity Sport
Gewicht: 360 gram (heren maat 8), 290 gram (dames 4,5)
Maten: 6-12 (heren), 3,5-8 (dames)
Prijs: EURO 149,90

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.