Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Kleuren eTrexen van Garmin

Kleuren eTrexen van GarminGarmin, de Amerikaanse marktleider op het gebied van GPS, introduceert binnenkort in Europa twee nieuwe handheld GPS-ontvangers: de eTrex Legend C en de eTrex Vista C.

De beide ontvangers zijn een uitbreiding van de immens poplulaire eTrex-serie van Garmin, waarvan de gele originele versie voor veel GPS-gebruikers de eerste ontvanger was. De beide nieuwe ontvangers bieden echter veel meer opties dan de oudere eTrexen en zijn bovendien voorzien van een helder TFT-scherm met 256 kleuren.

De eTrex Legend C is uitgevoerd met 12 kanaals ontvanger welke ook al de WAAS/EGNOS satellieten kan ontvangen. Er kunnen maar liefst 20 tracks worden opgeslagen, waarvan elke 500 punten kan bevatten. Andere features zijn onder andere het hoorbare ankeralarm, aankomstalarm, koersfout alarm, gevarenzone alarm en wekkerfunctie. De trip computer vermeldt o.a. tripteller, tijd gestopt, bewogen gemiddelde, totaal gemiddelde, max. snelheid.

De eTrex Vista C is bovendien nog uitgerust met een kompas en hoogtemeter.

Bijzonder aan beide ontvangers is de autorouting-functie, waardoor de ontvangers tevens als autonavigatie-systeem kunnen worden gebruikt.

De nieuwe eTrexen worden in september van dit jaar verwacht en de adviesverkoopprijs bedraagt respectievelijk 495,- Euro (eTrex Legend C) en 585,- Euro (eTrex Vista C).

Voor meer informatie: http://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.