Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lichtgewicht slaapzak van The North Face

Lichtgewicht slaapzak van The North FaceThe North Face breidt de nieuwe Flight Series nu ook uit met een lichtgewicht slaapzak. De Propel weegt slechts 481 gram en is uitgevoerd met Pertex Quantum.

De Propel is gevuld met Polarguard Delta en afgewerkt met een lichte tijk van Pertex Quantum. Door het lage gewicht van slechts 30 gram per vierkante meter is het Pertext Quantum uitermate geschikt voor gebruik in lichtgewicht materialen. Het is een 20D ripstop Nylon, met belangrijke eigenschappen als scheurvastheid en duurzaamheid.

De Propel is zo ontworpen dat warmteverlies sterk wordt beperkt. Volgens de Europesche EN 13537 standaard heeft de Propel een temperatuurbereik van 13°C (comfort) tot -3°C (extreme). Middels een koord kan de capuchon worden aangetrokken om nog beter warmte vast te houden.

De slaapzak is taps toelopend, met een omvang van 152cm rond de schouders en 97cm bij de voeten. Ingepakt is het formaat van de The North Face Propel slechts 15cm x 28cm. De slaapzak wordt standaard geleverd inclusief zowel een opberghoes als een compressiezak.

De Flight Series heeft inmiddels naam gemaakt als dé serie voor lichtgewicht. Niet alleen adventure racers maar ook andere actieve buitensporters die op de grammen letten maken gebruik van de verschillende producten uit deze serie, variërend van kleding en rugzakken tot slaapzakken en schoenen.

De adviesverkoopprijs van de The North Face Propel bedraagt 225 Euro.

Voor meer informatie: http://www.thenorthface.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot The North Face:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.