Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Needle rugzakken van Arc'Teryx

Needle rugzakken van Arc'TeryxInspelend op de trend van lichtgewicht introduceert Arc'Teryx een nieuwe serie rugzakken voor adventure racers, lichtgewicht hikers en klimmers: de Needles.

De Needles zijn zeer licht van gewicht, maar toch zo ontworpen dat ze een behoorlijke lading kunnen dragen. Ze zijn gemaakt van rip-stop x-Pac stof, waardoor ze duurzam en 'weatherproof' zijn. Een ander voordeel van het zeer lichte, 3-laags x-Pac is het witte aan de binnenkant van de pack: zoeken van materiaal wordt daardoor sterk vergemakkelijkt.

De kleinere Needle 35 en Needle 45 zijn tevens uitgevoerd met Rolltop Drybag sluiting, zodat je snel (ook met handschoenen) bij je materiaal kunt, terwijl de inhoud van de pack toch heel goed beschermd wordt tegen het weer.

De wat grotere Needle 55 heeft net als de grootste Needle, de 65, een topvak een comprimeerbaar voorvaak en een volledig herziene integratie van gordel en frame. Ze bieden ruim plaats voor bijvoorbeeld de klimhelm en dergelijke van een klimmer, maar hebben ook ski-ophanging en lussen voor het ophangen van klein klim-materiaal. Tot slot is de Needle 65 ondere andere nog uitgevoerd met een WaterTight zij-rits over de volle lengte van de pack voor het gemakkelijk kunnen pakken van materiaal.

De adviesverkoopprijzen van de Needles zijn afhankelijk van hun capaciteit oplopend van 215 Euro voor de Needle 35 tot 370 Euro voor de Needle 64.

Voor meer informatie: http://www.arcteryx.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Arc'teryx:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.