Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Patagonia breidt revolutionare ultralight donscollectie verder uit

Patagonia breidt revolutionare ultralight donscollectie verder uitPatagonia, fabrikant van outdoorkleding, -schoenen en -accessoires, heeft dit seizoen haar baanbrekende collectie superlichte donsjacks uitgebreid. Het Ultralight Down Shirt - het lichtste isolerende kledingstuk dat Patagonia ooit heeft gemaakt - heeft gezelschap gekregen van het nieuwe Ultralight Down Jacket en de Ultralight Down Hoody.

Deze collectie jacks kan gebruikt worden als isolerende onderlaag in combinatie met een shell als de weersomstandigheden daar om vragen maar ook gewoon als buitenlaag. De jacks zijn gemaakt van buitengewoon licht en sterk 10 denier ripstop nylon en 800 fill power ganzendons. De jacks kennen bovendien smalle, horizontale stroken waardoor er minder dons hoeft te worden gebruikt. Ze zijn daardoor lichter maar nog steeds verrassend warm en comfortabel. De jacks kunnen eenvoudig worden opgevouwen in de binnenzak en passen dan ook gemakkelijk in een tas.

Patagonia Ultralight Down Jacket Mannen & Vrouwen
Het duurzame Ultralight Down Jacket is gemaakt van ons lichtste nylon en 800 fill power ganzendons voor comfortabele warmte op koele dagen; het strakke ontwerp zorgt voor behoud van lichaamswarmte.
Het Ultralight Down Jacket heeft een adviesverkoopprijs van EURO 275,00

Patagonia Ultralight Down Hoody Mannen & Vrouwen
Ook de Ultralight Down Hoody is gemaakt van lichtgewicht nylon en sterk comprimeerbaar 800 fill power ganzendons en kan op koele dagen worden gedragen; het strakke ontwerp zorgt voor behoud van lichaamswarmte. De Hoody kan ook onder een shell worden gedragen als de weeromstandigheden daar om vragen.
De Ultralight Down Hoody heeft een adviesverkoopprijs van EURO 300,00

Patagonia Ultralight Down Shirt Mannen & Vrouwen
Het Ultralight Down Shirt is onze lichtste isolerende onderlaag, gemaakt van een vederlichte nylon buitenlaag en gevuld met comprimeerbaar ganzendons. Het strakke ontwerp biedt lichaamswarmte.
Het Ultralight Down Shirt heeft een adviesverkoopprijs van EURO 245,00

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.