Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Garmin FR70, het fitness horloge dat je gemotiveerd houdt

Garmin FR70, het fitness horloge dat je gemotiveerd houdt Garmin introduceert de FR70 - een slank fitness horloge met workout opties zoals gebruikstijd, hartslag, verbrande calorieën en wanneer het gecombineerd wordt met de accessoires van Garmin houdt het ook tempo en snelheid bij. De FR70 is verkrijgbaar in zowel een heren als dames uitvoering en wordt geleverd met een premium hartslagband.

“Een lichtgewicht, comfortabel en stijlvol horloge dat de gebruiker helpt zijn of haar doelen te bereiken, daar gaat het bij de FR70 allemaal om” vertelt Dennis Herremans, Product Manager Garmin Nederland. “Je kunt het dagelijks dragen als horloge en zet hem aan tijdens wandelingen, hardlopen of fitness activiteiten om deze vast te leggen en je voortgang te volgen. De FR70 is ook een perfect kerstcadeau voor diegenen die in het nieuwe jaar weer met fitnessen willen beginnen. Een fantastisch cadeau dat ervoor zal zorgen dat de ontvanger zijn goede voornemens langer zal volhouden.”

Train binnen en buiten: Of gebruikers nu naar de sportschool gaan voor een workout of naar buiten gaan om een rondje te joggen, de FR70 houdt alle workout gegevens bij, inclusief tijd, hartslag, verbrande calorieën en nog meer. Aan de grondslag van het succes van de FR70 ligt de draadloze ANT+™ die er voor zorgt dat de FR70 compatibel is met andere ANT+™ producten zoals de meegeleverde hartslagmonitor, de optionele footpod, snelheid- en cadanssensor of zelfs met ANT+™ compatibele fitness toestellen zoals loopbanden, spin fietsen, elliptical trainers en nog meer. Als de FR70 verbonden is met de optionele draadloze foodpod houdt hij de afstand, snelheid en stapfrequentie zonder moeite bij, zowel binnen als buiten. Door gebruik te maken van de geavanceerde acceleratie technologie verzamelt en zendt de footpod de precieze data uit over de bewegingen van de workout. Hij verzamelt hoe ver en snel hij rent. Gebruikers die er de voorkeur aan geven om hun hardloopschoenen te verruilen voor een fiets, kunnen hun FR70 koppelen aan de optionele snelheid/cadanssensor. Met deze sensor volgt de FR70 de snelheid en afstand van de fietsworkout van de gebruiker. De draadloze snelheid/cadanssensor houdt precies de voortgang van de fietser bij en hoe snel ze trappen. Het kan zelfs binnen gebruikt worden op een hometrainer omdat de sensor aan het achterwiel bevestigd wordt.

Volg je gezondheid: Om het meeste uit de FR70 te halen, kunnen gebruikers hem koppelen aan het Tanita BC-1000 body-compositie platform. Eenmaal gekoppeld, kan het gewicht, de samenstelling van vet en water in het lichaam en zes andere metingen vaststellen die direct opgeslagen worden op de FR70. Deze kunnen automatisch overgestuurd worden naar Garmin Connect™ (http://connect.garmin.com) zodra deze in de buurt is van een computer. Hier kunnen gebruikers eenvoudig en snel hun workout opslaan, hun voortgang volgen, hun doelen stellen en workouts delen met vrienden en familie en deelnemen in de online fitness community met meer dan 100 miljoen activiteiten over de hele wereld. Deze informatie wordt getoond door middel van grafieken, illustraties en rapporten.

De nieuwe FR70 wordt in november 2011 verwacht in een dames en heren uitvoering. De FR70 heeft een adviesprijs van EURO 139.

Voor meer informatie: https://www.garmin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.