Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mount Asgard Hybrid jacket van Berghaus

Mount Asgard Hybrid jacket van BerghausBerghaus presenteert voor de winter een waterbestendig donsjack, de Mount Asgard Hybrid. In samenwerking met topatleet Leo Houlding uit de stal van Berghaus is dit innovatieve jack tot stand gekomen. Een fijn stukje isolatie technologie dat je uiteindelijk warmer en droger houdt in de meest uitdagende omstandigheden.

Waterafstotende dons
Gebruikmakend van al de natuurlijke eigenschappen dat dons heeft, zoals een goede isolatie, fantastische ratio warmte in relatie tot het gewicht, compressibiliteit en veerkracht, gaat waterafstotende dons een stap verder. Met een innovatieve waterresistente behandeling toegepast op het dons zelf is het resultaat dat het dons sneller droogt en herstelt, het minder water opneemt als het nat wordt en verbeterde prestaties geeft in vochtige omstandigheden.

PRIMALOFT®
Met het synthetische PRIMALOFT® op die plekken waar het hoogstwaarschijnlijk het natst wordt zoals de schouders, capuchon, mouwen en de boord en het waterbestendige dons op de body voor de warmte is het eindresultaat een mooi stukje vakwerk. Geschikt voor de alpine- of ijsklimmer waarbij lichtgewicht kleding essentieel is bij de veranderende weersomstandigheden in de bergen.

PERTEX® Quantum nylon ripstop
De buitenstof van het jack is gemaakt van PERTEX® Quantum nylon ripstop, zeer licht maar sterk en is voorzien van een duurzame waterbestendige coating. Het totale gewicht van het jack bedraagt slechts 472 gram.

Features
Het Mount Asgard Hybrid jack is voorzien van features als een vaste capuchon, 2 weg YKK front rits, 2 steekzakken met rits, een binnenzak met rits en een elastisch- en verstelbaar trekkoord in de zoom (met één hand te bedienen).

Adviesverkoopprijs
De adviesverkoopprijs van het Mount Asgard Hybrid jacket van Berghaus bedraagt EURO 299,95.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.