Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

ODLO breidt zijn accessoirecollectie uit

ODLO breidt zijn accessoirecollectie uitDe vraag naar accessoires wordt steeds groter. Daarom investeert ODLO, toonaangevende fabrikant van functionele sportkleding, in de ontwikkeling van een divisieoverschrijdende en combineerbare accessoirecollectie en richt hiervoor een heel nieuw team op.

Klein, maar met een grote impact. Accessoires ronden de functionele sportkleding niet alleen optisch af, maar zorgen ervoor dat de warmte van de atleten behouden blijft waardoor ze in de comfortzone blijven. Vooral in de winter ontsnapt een groot deel van de lichaamswarmte via het hoofd. Functionele accessoires zoals mutsen, hoofdbanden, gezichtsmaskers, tubes en handschoenen voorkomen effectief warmteverlies en beschermen tegen allerlei weersomstandigheden zoals wind, regen of zon.

Accessoires vormen daarom een belangrijk onderdeel van de winteroutfit. Een aantrekkelijk aanbod van accessoires is niet alleen voordelig voor de consument en de atleten. Ook de retailers kunnen er hun voordeel uithalen, want met accessoires kan met zeer weinig moeite een aanzienlijk aantal extra verkopen worden gegenereerd.

Birgit Schmitt, productmanager van de afdeling Tec Shirts, neemt per direct de leiding over van deze nieuwe Accessoires-lijn. Vanaf 1 oktober zal productontwikkelaar Petra Reimann het Accessoires-team versterken.

Voor meer informatie: https://www.odlo.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Odlo:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.