Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Extreem warme Canadian boot van Meindl

Extreem warme Canadian boot van MeindlVoor de komende winter presenteert Meindl een nieuwe, extreem warme Canadian boot voor iedereen die in de winter graag en lang onderweg is: de Glacier.

De sterke waterafstotende nubucklederen buitenlaag in combinatie met een zeer warme, uitneembare binnenschoen zorgt voor optimale isolatiewaarden tot -30°. Voor de isolatie van de binnenschoen zorgt een dikke laag vilt, aangevuld met een aluminium laag die de warmte uitstekend reflecteert. En omdat men binnenshuis soms ook eens alleen met de binnenschoenen wil lopen, is deze uitgerust een waterdichte buitenzool en hielstuk.

De overschoen zelf bestaat uit dik, stabiel gevulkaniseerd rubber. Bovendien werden het hielstuk en de voorvoet dubbel verstevigd. De boot is getaped, waardoor de onderste rubberschoen volledig waterdicht is. De buitenzool is gemaakt van zacht, natuurlijk rubber en heeft een krachtig en diep noppenprofiel, dat dankzij de speciale opstelling een optimale grip en een snelle vochtafvoer tijdens het wandelen garandeert.

Eigenschappen Glacier:
Buitenmateriaal: nubuckleder
Voering: uitneembaar vilt + Thermo
Voetbed: Vilt + Thermo
Zool: Winter Extreme Grip
Maten: 36 t/m 42 (dames) 39 t/m 47 (heren)
Kleuren: zwart, natuur (dames) zwart, donkerbruin (heren)
Adviesverkoopprijs: EURO 189,90

Voor meer informatie: https://www.meindl.de/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Meindl:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.