Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Berghaus Velum jack met Active Shell van GORE-TEX

Berghaus Velum jack met Active Shell van GORE-TEXNieuw voor winter 2011 brengt Berghaus het Velum jacket gemaakt van het allernieuwste wat GORE-TEX® te bieden heeft, namelijk Active Shell. Active Shell is de meest ademende Shell die ze tot nu toe uitbrachten. Het Velum jack is ontdaan van alle onnodige grammen en het resultaat is dat het 3-laags jack slechts 360 (!) gram weegt.

Voor de gewichtsbewuste klimmer
Met de extra verstevigde schouderpartij is het Velum Jack geschikt voor een dag- of klimrugzak. De gebruikte voeringstof is vrij grof van structuur en zorgt voor een aangenaam gevoel als het in direct contact staat met de blote huid. Ook een prettig gegeven is dat de buitenstof zacht aanvoelt en weinig geluid maakt. Ontworpen dus voor de gewichtsbewuste klimmer die zoekt naar een maximum aan ademend vermogen en een technische slanke pasvorm.

Features
Het Velum jack is voorzien van een vaste capuchon welke geschikt is voor helmgebruik. De ritsen zijn twee-weg YKK waterbestendige frontrits en op de twee steekzakken een waterbestendige rits. Een elastisch en verstelbaar trekkoord met éénhandige bediening en de verstelbare manchetten zorgen voor extra gemak.

GORE-TEX® Active Shell
GORE-TEX® Active Shell laminaatstof combineert een lichter, dunner GORE-TEX® membraan met dunne hoogwaardige textiel die de ultieme 3-laagse oplossing biedt voor de actieve consument. Aan de binnenzijde zorgt een gepatenteerde lamineertechnologie ervoor dat de onderlaag in het GORE-TEX® membraan is geïntegreerd wat een extreem ademend vermogen en uitstekend “next to skin” comfort oplevert.De gestroomlijnde lamineerconstructie, samen met GORE’s wetenschappelijke benadering op systeemniveau voor kledingontwerp brengt een compleet nieuw, nooit eerder gezien niveau van comfort in de wereld van de waterdichte kleding.

Voordelen
Kleding voorzien van GORE-TEX® Active Shell zijn gemaakt voor extreem ademend vermogen en bieden gegarandeerd langdurige bescherming tegen water en wind, en een optimaal comfort. Met de lichtgewicht 3-laagsconstructie, biedt deze volledig nieuwe productklasse voor waterdichte kleding een extreem hoog ademend vermogen en uitstekend "next to skin" comfort.Ideaal voor elk weertype, ontwikkeld voor atleten die behoefte hebben aan bescherming en comfort bij bewegingsintensieve eendagsactiviteiten zoals trailrunning, mountain biking en speed climbing.

Verkrijgbaarheid en verkoopprijs
Het Berghaus Velum Jack is verkrijgbaar bij de betere outdoorwinkel in zowel een heren- als damesuitvoering in diverse kleuren. En heeft een adviesverkoopprijs EURO 279,95.

Voor meer informatie: https://www.berghaus.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Berghaus:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.