Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Jack Wolfskin White Rock Jacket Men/Women gemaakt voor de kou

Jack Wolfskin White Rock Jacket Men/Women gemaakt voor de kouHet White Rock Jacket Men/Women van Jack Wolfskin is gemaakt met warmte in gedachte. Of beter gezegd: het is ontwikkeld om je op de beste manier te beschermen tegen de kou. Dit 3-in-1 jack is dan ook voorzien van een slim donsdeel aan de binnenzijde.

Om maximale isolatie van het dons te verkrijgen is er gekozen voor een hoogwaardig dons met een perfecte warmte/gewicht verhouding. Jack Wolfskin maakt gebruik van topkwaliteit dons (90/10) voor de vulling, met een fill power van maar liefst 700 cuin.

Maar ook de Shell is gekozen met het oog op en laag gewicht. Nylon Airgrid is namelijk bijzonder licht van gewicht, maar toch zeer scheurvast en nagenoeg winddicht. Het buitenste jack is gemaakt van het lichte, maar zeer sterke 2-laags Texapore Taslite 2L laminaat.

Andere features van dit 3-in-1 hiking jack zijn onder andere de volledig verstelbare capuchon en de de drie ruime zakken. Het totaal gewicht van het jack is met 1220 gram (maat L, heren) verrassend laag voor een dubbel jack dat zoveel isolatie biedt.

Voor meer informatie: https://www.jack-wolfskin.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Jack Wolfskin:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.