Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Trango Trek Micro van La sportiva

Trango Trek Micro van La sportivaLa Sportiva introduceert op dit moment in 10 speciaalzaken in de Benelux de nieuwe Trango Trek Micro schoenen.

Met zijn lichtgewicht van slechts 1250 gram, 3D Flex-System en fantastisch pasvorm voelt het als een nieuwe ervaring in lopen. De schoen is voorzien van een Gore-Tex lining en dus volledig waterdicht. Het unieke ‘3D Flex-System’ van de Trango Trek Micro bestaat uit Flex-Tec; dit zorgt voor een optimale afwikkeling en geeft tegelijkertijd voldoende steun aan de enkels. Verder is de schoen voorzien van geïmpregneerd Suède leer. Deze combinatie geeft de schoen een pittige look.

De schoen bereikt hiermee een brede doelgroep, want hij is zowel aan te bevelen voor de wandelaar als voor de serieuze rugzakdrager. De micro-poreuse antishock tussenzool zorgt voor een zeer lichte uitvoering in combinatie met een bijzonder goede demping. De zool is uitgevoerd met het bekende Vibram-profiel.

Deze zeer innovatieve schoen is de ideale schoen voor de veelzijdige buitenporter/wandelaar en Verkrijgbaar in de kleuren grijs en bruin (maten 37-48, inclusief halve maten).

De adviesverkoopprijs bedraagt Euro 205,-.

Voor meer informatie: http://www.lasportiva.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot La Sportiva:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.