Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Socks Trekking Light

X-Socks Trekking LightMild weer en de zon maken het gemakkelijk om te beslissen een fijne wandeling te maken. Ga je op trektocht? Kies dan voor sokken die je voeten goed in contact houden met de ondergrond, voor optimale prestaties. De X-Socks Trekking Light sluiten door de speciale zones met kussentjes perfect aan op je schoenen, zodat je voeten hier altijd mee in contact blijven. Dit voorkomt ongewenste wrijving in de schoen en daarmee gepaard gaande vervelende wondjes. Daarnaast zijn deze X-Socks uiteraard voorzien van alle standaard X-Socks technologieën die je voeten beschermen en droog houden.

Terwijl de temperatuur buiten stijgt, gebruikt ons lichaam meer energie. Het lichaam verbruikt die energie simpelweg om zich op de juiste temperatuur te houden. De voeten zijn voor het lichaam een van de moeilijkste gebieden om goed te reguleren, zeker wanneer ze omhuld zijn door wandelschoenen. In een poging zichzelf te koelen, produceert de voet continu zweet. Maar doordat hij stevig verpakt zit in een schoen, kan dit natuurlijke koelingsproces niet goed functioneren. Ondanks het feit dat schoenen tegenwoordig van hightech materialen zijn gemaakt, slagen ze er niet in de ideale 'blotevoeten' omgeving te creëren die nodig is voor een comfortabele temperatuur. X-Socks kan dit wél! De speciale materialen en het airconditioning kanaal houden je voeten comfortabel van temperatuur en voeren overtollig vocht af. Voor elke wandeling zijn de X-Socks Trekking daarom de ideale sok!

Voor meer informatie: https://www.xbionic.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot X-Bionic:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.