Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nieuwe hoofdlamp van Black Diamond

Nieuwe hoofdlamp van Black DiamondBlack Diamond heeft de serie met hoofdlampen uitgebreid met een tiende uitvoering: de Zenix, uitgevoerd met Hyperbright-LED.

3 jaar geleden begon Black Diamond met de serie, welke nu dus bestaat uit 10 verschillende modellen. De Zenix is een bijzonder model, omdat hij door het toepassen van een Hyperbright-LED met reflector een bereik van maar liefst 50 meter heeft! Hierdoor is de lamp uitermate geschikt voor klimmers die in de zeer vroege ochtend al op pad gaan en daarbij verder vooruit op de route willen kijken.

Samen met de Hyperbright-LED zijn er ook 2 'gewone' Superbright-LEDs aanwezig, voor de meer egale spaarstand. Bij gebruik van deze LEDs kan de lamp 240 uur continu branden.

De Zenix weegt 125 gram (inclusief 3 AAA batterijen), is zwenkbaar, waterdicht en uitgevoerd met een verstelbare hoofdband met batterijhouder achterop.

Adviesverkoopprijs van de Zenix is Euro 49,90.

Voor meer informatie: https://www.blackdiamondequipment.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Black Diamond:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.