Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Mithril Kevlar jacket van Klattermusen

Mithril Kevlar jacket van KlattermusenHet Klättermusen icoon bij uitstek, de Mithril Kevlar jacket, is gemaakt van een uniek versterkt materiaal. Gebruikt wordt Schoeller Keprotec, bestaande uit 11% Kevlar. Superstrech en lekker warm.

Niet waterdicht, niet winddicht maar wel onverwoestbaar, voor klimmers en andere misbruikers van buitensportmateriaal. De voorgaande jaren was de Mithril Kevlar als sweater leverbaar met een korte rits, nu met een handige doorlopende schuine rits.

Mithril sweater: for better or for worse
- Goed aansluitend rond de nek
- Extra lang op de rug voor extra bescherming.
- assymentrische mouwen voor extra pols bescherming.
- Grote zak aan de voorkant.
- Zeer comfortabele stretch eigenschappen

Het materiaal van de Mithril Kevlar is ontworpen om motorrijders te beschermen bij crashes op hoge snelheid, en wordt exclusief door Klättermusen toegepast in de buitensport. Klättermusen kon de verleiding niet weerstaan om een jacket te maken van dit fantastische materiaal. De medewerkers van Klättermusen hebben eerst een aantal Mithril Kevlar jackets gemaakt voor zichzelf. Toen zij werden gezien op de rotsen wilde iedereen er een!

Voor meer informatie: https://www.klattermusen.se/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Klättermusen:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.