Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

VAUDE vernieuwt Aquarius drinksysteem

VAUDE vernieuwt Aquarius drinksysteemBergsportleverancier VAUDE heeft het Aquarius drinksysteem volledig vernieuwd. Gekozen is voor een duurzame en niet giftige TPU constructie, waarop de fabrikant een levenslange garantie geeft. Het materiaal voelt soepel aan en is makkelijk schoon te maken. Een schoonmaakset wordt standaard meegeleverd. Het drinkventiel is na gebruik afsluitbaar, wat lekken voorkomt.

Voorbereid op drinksysteem
Alle VAUDE rugzakken zijn voorbereid op het gebruik van het Aquarius drinksysteem. Dat betekent dat de ‘waterzak’ in een apart vak past, zodat de gevulde drinkzak gestabiliseerd in de rugzak opgeborgen kan worden. Bovenin de rugzak – aan de binnenkant – zit een haakje waaraan de drinkzak is op te hangen. De drinkslang is door een speciale opening naar buiten te geleiden. Op de schouderbanden zitten bevestigingsmogelijkheden voor de slang, zodat deze niet los blijft bungelen.

Los verkrijgbaar
Het Aquarius drinksysteem is verkrijgbaar in twee inhoudsmaten: 2 liter en 3 liter. Het Aquarius drinksysteem is los verkrijgbaar voor EURO 28,- (2 liter) of EURO 30,- (3 liter).

Aquarius rugzakken
VAUDE heeft in de collectie ook twee modellen die standaard geleverd worden met het Aquarius 2.0 drinksysteem: de Aquarius 5 en de Aquarius 7+3. Beide rugzakken zijn lichtgewicht en voorzien van een Aeroflex rugpand (gespannen net dat zorgt voor ventilatie op de rug) en verstelbare schouderbanden (F.L.A.S.H. systeem). De rugzakken bieden voldoende ruimte voor het meenemen van alle materialen voor een dagtocht. Adviesverkoopprijzen: Aquarius 5: EURO 65,- en Aquarius 7+3: EURO 75,-

Voor meer informatie: https://www.vaude.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Vaude:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.