Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Canberra jack van AGU

Canberra jack van AGUZeker voor wisselende weersomstandigheden in Nederland is het nieuwe Canberra jack van AGU een uitkomst. Het jack is waterdicht, winddicht en bezit tevens een groot ademend vermogen.

De Canberra is gemaakt van een microfiber materiaal dat aan de binnenkant voorzien is van de waterdichte, ademende Poray 5000 coating. Het is subtiel voorzien van 3M reflectie, waardoor het ook in het donker goed zichtbaar is. Tevens is het jack tot een klein pakje op te vouwen in de linkerzijzak.

De vele extra details maken het tot een multifunctioneel kledingstuk dat voor zowel dagelijks gebruik als voor sportieve doeleinden, zoals fietsen, golfen, paardrijden en hiken.

Canberra is verkrijgbaar in het zilvergrijs, zwart en donkerblauw in de maten XS t/m XXL voor de adviesverkoopprijs van Euro 79,50.

Voor meer informatie: http://www.agu.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Agu:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.