Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Ultra-lichtgewicht rugzak en sling bag van Lowepro

Ultra-lichtgewicht rugzak en sling bag van LoweproHet merk Lowepro is al vanaf het begin door en door verweven in de outdoorwereld. Oprichter Greg Lowe droeg de natuur een warm hart toe en de comfortabele heup-, rug- en schoudertassen die door zijn team werden geproduceerd bleken geliefd vanwege weersbestendigheid, duurzaamheid en kwaliteit. Eens te meer reden voor de ontwerpers van Lowepro om verder tegemoet te komen aan de wensen en eisen van natuurliefhebbers en actieve buitensporters. Het resultaat is een nieuwe serie die fotografie verder verweeft in het leven. Ook bij het beoefenen van sport is er nu geen reden meer om de camera thuis te laten.
Voor iedereen die tijdens het mountainbiken, snowboarden, trailrunnen of hiken wil kunnen fotograferen is er nu de Photo Sport AW-serie. Een serie voor avontuurlijke atleten die niet alleen willen genieten van hun sport, maar ook de omgeving willen vastleggen met hun camera. De Photo Sport AW-serie bestaat uit twee modellen: een rugzak en een sling bag. De rugzak, genaamd Photo Sport 200AW, heeft twee compartimenten en vele extra vakjes voor alles wat je maar mee wilt nemen tijdens je tocht.

De rugzak voelt erg soepel aan en is dan ook gemaakt van materialen van zeer hoge kwaliteit: 70D nylon triple-ripstop geïmpregneerd met een speciale duurzame UTS coating. Eén van de belangrijkste nieuwe kenmerken van de tas is het speciale cameravak, wat je doormiddel van een trekkoord strakker om de camera kunt trekken, zodat de apparatuur niet schudt tijdens het maken van snelle bewegingen. Het gewatteerde vak is zodoende extra veilig bij extreme sports. Ook niet onbelangrijk is de snelle zijingang naar het camera compartiment zodat je geen foto meer hoeft te missen. Verder is er ruimte voor een waterzak (niet inbegrepen), maar deze ruimte kan ook gebruikt worden om een compacte notebook of iPad mee te nemen. Andere kwaliteiten zijn verder: reflecterende belijning, een gegoten anti-transpirant achterwand voor optimale ademing, meerdere compressieriemen en een AW-hoes. De sling bag, genaamd Photo Sport Sling 100AW, heeft alles wat de rugzak heeft, met uitzondering van het speciale vak voor het waterreservoir. Bovendien is het comfortabele rugzakharnas vervangen door het snelle sling bag-systeem, wat geliefd is bij fietsers.

De Photo Sport 200AW rugzak, verkrijgbaar in het zwart of oranje, heeft een groot compartiment met een inhoud van 13,9 liter en een cameravak waarin een semiprofessionele spiegelreflex past met aangebrachte standaard lens en een flitser. De adviesprijs bedraagt EURO 199,- en de rugzak is vanaf begin juli leverbaar.

De Photo Sport Sling 100AW sling bag, verkrijgbaar in het zwart of oranje, heeft een groot compartiment met een inhoud van 9 liter en een cameravak waarin een instap spiegelreflex past met aangebrachte standaard lens en een flitser. De adviesprijs bedraagt EURO 169,- en de sling bag is vanaf begin juli leverbaar.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.