Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Lowepro Optics-serie voor vogelspotting

Lowepro Optics-serie voor vogelspottingDe nieuwe Optics-serie van Lowepro, die in samenwerking met gerenommeerde vogelspotters en natuurliefhebbers is ontworpen, wordt binnenkort aan het assortiment toegevoegd. Drie rugzakken en een heuptas zijn speciaal ontwikkeld voor het dragen van spotting scopes, verrekijkers, tablet computers en naslagwerken. Deze tassenreeks, waarop patent is aangevraagd, maakt het verkennen van flora en fauna een stuk comfortabeler en nog leuker.

De verschillende tassen zullen vele vogelspotters en natuurliefhebbers enthousiast maken. De belangrijkste kenmerken van de producten zijn: snelle en geruisloze toegang tot de apparatuur, draaggemak en de mogelijkheid om ook een iPad veilig mee te nemen.

De Scope Porter 200 AW draagt een uitgeklapt statief, mét daarop een spotting scope zonder problemen, zodat je nooit meer dan een paar seconden verliest bij het klaarzetten van de apparatuur. Zo ben je altijd op tijd wanneer je een inheemse vogelsoort passeert. De Field Station heuptas is compact en heeft een uitklapbare Quickshelf, waarop je een vogelgids, tablet computer of notitieblok kunt vastmaken. Met de verrekijker in de hand en de Quickshelf voor je, sla je er direct de juiste informatie op na via een moderne App of met een traditioneel papieren naslagwerk. Scope Travel 200 AW en Scope Photo Travel 350 AW zijn lichtgewicht rugzakken met een volledige opnieuw uitgedacht interieur. De uitneembare sleeves in ieder model beschermen de inhoud als een tweede huid. De camera- en verrekijkercompartimenten onderscheiden zich daarnaast qua kleur voor het beste overzicht.
Alle eigenschappen waar Lowepro producten om bekend staan zijn ook weer aanwezig in de Lowepro Optics-serie. Zo is ieder model gemaakt van waterafstotend en ademend materiaal, zijn alle tassen licht van gewicht (het zwaarste model weegt slechts 1,4 kg.), zijn de tassen erg comfortabel en voorzien van vele gemakkelijk te bereiken accessoirevakjes. Bovendien heeft iedere rugzak een All Weather-hoes.

Lowepro Optics Field Station en Scope Travel 200 AW zijn leverbaar vanaf begin juni 2011. Lowepro Optics Scope Photo Travel 350 AW en Scope Porter 200 AW zijn leverbaar vanaf eind juni 2011. Vanaf heden bestelbaar via speciaal geselecteerde dealers.

Voor meer informatie: https://www.lowepro.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowepro:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.