Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Nomad introduceert nieuwe serie comfortabele lichtgewicht slaapmatten

Nomad introduceert nieuwe serie comfortabele lichtgewicht slaapmattenEen beperkt pakformaat en een laag gewicht zijn van essentieel belang bij de keuze van een geschikte slaapmat. En dat ging tot nu toe niet samen. Maar Nomad's nieuwe Lite Comfort matten bewijzen dat je wel degelijk comfortabel kunt slapen op een superlichte slaapmat.

Om optimaal te besparen op het gewicht en pakvolume, en tegelijkertijd een goede gewicht/isolatie verhouding te bieden, is het schuim van de Lite Comfort horizontaal geperforeerd. De mat is daardoor ook dubbel te vouwen zodat deze supercompact meegenomen kan worden.

Pas echt bijzonder is de stretch bovenzijde van de slaapmat, die voor nog meer slaapcomfort zorg draagt. Doordat deze zich optimaal naar je lichaam vormt, voelt het alsof je op je eigen matras slaapt! Aan de onderzijde van de mat bevindt zich een anti-slip print, zodat de mat goed op zijn plek blijft liggen, ook als je op een scheve ondergrond slaapt. Het Twist & Pull ventiel met eenrichtingadaptor versnelt zowel het opblazen als leeglopen enorm doordat hij er voor zorgt dat er alleen lucht in of uit de slaapmat kan.

Product Manager Mathijn Konings laat weten waarom Nomad zeer tevreden is over de nieuwe matten: “Bij het ontwikkelen van de nieuwe slaapmat was ons speerpunt om geen concessies te doen op gebied van comfort, zonder in te leveren op gewicht en pakformaat. En dat is absoluut gelukt! De kwaliteit en het comfort van de stretch bovenzijde van de nieuwe serie lichtgewicht matten mag gerust uitzonderlijk worden genoemd. En zoals de reiziger van ons gewend is, zijn de matten zeer compact. Je kan ze eenvoudig dubbel vouwen en oprollen.”

Adviesprijzen
Lite Comfort 3.0 EURO 79.95
Lite Comfort 3.8 EURO 89.95

Voor meer informatie: https://www.nomad.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Nomad:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.