Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

X-Optics nu ook in Nederland

X-Optics nu ook in NederlandHet Nederlandse merk X-Optics heeft al sinds enige tijd een goede naam in het buitenland. Sinds enkele weken wordt het merk nu ook in Nederland aangeboden.

X-Optics heeft vooral naam gemaakt vanwege de combinatie van hoge kwaliteit met een lage prijs. In inmiddels meer van 30 landen wordt het merk aangeboden bij zowel foto- als buitensportwinkels. In Nederland nu dus ook, onder andere via Bever en Kijkshop.

Het assortiment van X-Optics bestaat uit verrekijkers en nachtkijkers. Alle verrekijkers zijn waterdicht, uitgevoerd met een BaK 4 Prisma en fully multi-coated. Bij de nachtkijkers wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technlogie (generatie 1+/A+) en is er standaard een infrarood-lamp ingebouwd voor zicht bij totale duisternis.

Voor meer informatie: https://www.x-optics.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.