Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Casual wandelschoen voor door de week van Lowa

Casual wandelschoen voor door de week van LowaDat wandelen gezond is weet iedereen, maar vaak vergeten we dat we het ook gewoon altijd en overal kunnen doen. Bijvoorbeeld tijdens de lunchpauze op kantoor of direct na het werk. Met de Strato Lo en Strato Lo Ws vergeet je dat niet meer, maar zoek je juist de wandelmomenten ook tijdens doordeweekse dagen op. Deze casual wandelschoen voelt zich namelijk prima thuis in de stad en dus ook op school of kantoor.

Lage wandelschoen met casual look
Op het eerste gezicht zou je niet direct denken dat de Strato Lo een zeer stabiele wandelschoen met een hoog draagcomfort is. De schoen ziet er dankzij de combinatie van nubuck en leer immers uit als een gewone schoen die je normaal ook aan hebt naar school of kantoor. Schijn bedriegt, want de Monowrap-zoolconstructie biedt ondersteuning en comfort, terwijl de Lowa ‘Loren’ zool zorgt voor voldoende grip op de geasfalteerde paden in het park en buiten de stad.

Onopvallende Monowrap-zoolconstructie biedt opvallend veel comfort
De Monowrap-zoolconstructie valt bij de Strato Lo en Strato Lo Ws nauwelijks op. Misschien komt dat wel omdat de constructie zo’n mooi geheel vormt met de rest van de schoen. Maar ook bij deze schoen biedt de Monowrap-constructie stabiliteit en extra wandelcomfort dankzij een PU-frame met TPU stabilisator en een Lowa ‘Loren’ zool. De zool is bedoeld voor op geasfalteerde paden en de dagelijkse wandelingen en maakt wandelen tijdens de lunchpauze weer leuk.

Maten en kleuren
Voor zowel de heren als de dames is de Strato Lo (Ws) er in twee kleuren: Brown en Black. Voor de heren zijn ze verkrijgbaar in de maten UK 6,5 t/m 12, 13 en 14, voor de dames in UK 3,5 t/m 10. Het herenmodel weegt 900 gram per paar, het damesmodel weegt 780 gram per paar.

Voor meer informatie: https://www.lowa.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Lowa:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.