Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Koken, bakken en grillen met de 3-in-1 Grill van Campingaz

Koken, bakken en grillen met de 3-in-1 Grill van CampingazKook je graag gevarieerd, ook wanneer je uit kamperen bent? Dan kan dat voortaan erg makkelijk met het nieuwe multifunctionele kooktoestel van Campingaz, de 3-in-1 Grill. Dit veelzijdige, krachtige toestel is voor elke kookgelegenheid op de camping inzetbaar want met het toestel kan je koken, bakken en grillen.

Het compacte design – waardoor dit kooktoestel makkelijk transporteerbaar is – biedt een groot kookoppervlak zodat je makkelijk feestelijke familiemaaltijden kan bereiden, van een hartig ontbijt tot een lekker avondmaal voor 4 personen. Zo kan je bijvoorbeeld voor het ontbijt enkel en alleen met dit toestel water koken voor een kopje thee of koffie, een eitje bakken én een worst grillen.

Door het deksel met porseleinen coating en de gelijkmatige warmteverdeling zal het eten langzaam garen en niet aanbakken. Je kan dus stressvrij aan de slag op vakantie! Na gebruik maak je het toestel makkelijk schoon door de verwijderbare kookplaat en vetopvangbak en berg je hem eenvoudig op in de bijhorende opbergtas.

De 3-in-1 Grill is beschikbaar in 2 versies: voor langdurig gebruik werk je met de cilinderversie, of je kiest voor de versie die werkt op gascartouches wanneer compactheid en gemak prioritair zijn.

Voor meer informatie: https://www.campingaz.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Campingaz:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.