Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

B-Grip NL introduceert de B-Grip Travel-kit

B-Grip NL introduceert de B-Grip Travel-kitEen jaar na de introductie van de revolutionaire camerahouder B-Grip komt B-Grip met een nuttig accessoire: de B-Grip Travel kit.

De basisfuncties van de B-Grip zijn natuurlijk ongewijzigd: geen pijn in de nek en schouders meer, geen een zwaaiende camera op uw borst als u loopt, klimt of rijdt en niet meer het tijdrovende “rugzak afdoen, camera eruit halen, foto/video maken, camera opbergen, rugzak weer omdoen”. Met de B-Grip wordt de camera aan de riem direct op het lichaam gedragen wat grote bewegingsvrijheid geeft. Hierdoor is de B-Grip erg handig voor wandelaars, fietsers en klimmers maar zeker ook zéér geschikt voor senioren!

Met de B-Grip Travel-kit kan de B-Grip plaat aan een draagband van een rugzak worden bevestigd. De camera wordt dan daarop geklikt. Door de B-Grip Travel kit worden de mogelijkheden om een camera op een handige manier mee te nemen, sterk vergroot.
B-Grip Travel-kit

Nieuw accessoire is de B-Grip Travel-kit. Hiermee kan de B-Grip plaat aan een draagband van een rugzak worden bevestigd. De camera wordt dan daarop geklikt. Door de B-Grip Travel kit worden de mogelijkheden om een camera op een handige manier mee te nemen, sterk vergroot.

De nieuwe B-Grip Travel kit is nu beschikbaar via www.bgrip-nl.com en de betere fotowinkel en kent een adviesprijs van EURO 15,95.

Voor meer informatie: https://www.bgrip-nl.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot B-grip (camera-houder):

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.