Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

PERTEX® Equilibrium Stretch voor Marmot

PERTEX® Equilibrium Stretch voor MarmotBerghaus en Marmot zullen komende zomer de primuer hebben met de nieuwste vinding van Pertex: PERTEX Equilibrium Stretch.

PERTEX Equilibrium Stretch werkt volgens het principe dat vocht graag van kleine naar grotere oppervlakten trekt. Daarom is aan de binnenkant dikker materiaal (minder oppervlakte) gebruikt dan aan de buitenkant waar een grotere hoeveelheid dunner materiaal (en dus een grotere oppervlakte) wordt toegepast.

Marmot zal komende zomer het PERTEX Equilibrium Stretch toepassen in het Scirocco Jack. Hiermee ontstaat een jack dat voldoet aan de wensen van de actieve buitensporter: licht van gewicht, weerbestendig en zeer goed ademend. Het jack sluit zeer goed aan het lichaam aan en zit als het ware als een tweede huid.

Marmot heeft het jack uitgevoerd met onder andere een kleine binnenzak en gevoerde front-pockets om de handen te warmen.

Het Scirocco Jack weegt slechts 454 gram (het dames model zelfs minder dan 400 gram) en is in de maten S-XL verkrijgbaar.

Voor meer informatie: https://www.marmot.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Marmot:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.