Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Beste wandelgidsen van Europa nu ook in het Nederlands verkrijgbaar

Beste wandelgidsen van Europa nu ook in het Nederlands verkrijgbaarDe beroemdste wandelgidsen van Europa, de Rother wandelgidsen, liggen vanaf vandaag ook in de Nederlandse winkels. Uitgeverij Elmar vertaalde de eerste twee uitgaven La Palma en Corsica. Tevens verschijnen dit voorjaar Madeira en Mallorca.

Elke Rother wandelgids bevat tussen de vijftig en zeventig wandelingen, zowel voor de beginnende als voor de gevorderde wandelaar. De wandelingen zijn voorzien van betrouwbare routebeschrijvingen, gedetailleerde wandelkaarten en informatieve hoogteprofielen.

Corsica
De Rother wandelgids Corsica telt maar liefst zeventig wandelingen. Corsica is een populaire vakantiebestemming vanwege het gunstige klimaat, de kilometer lange zandstranden, gezellige dorpjes, uitgestrekte wouden en kristalheldere meren en beken. Maar het zijn vooral de imposante berglandschappen die Corsica bij wandelaars populair maakt. De Rother wandelgids Corsica bevat een rijke keus aan wandelingen. Van eenvoudige strandwandelingen tot zwaardere hoogtetochten voor de gevorderde wandelaar.

La Palma
De Rother wandelgids La Palma bevat 63 wandelingen. La Palma is het groenste eiland van de Canarische Eilanden. Bovendien treft men nergens anders ter wereld zo veel verscheidenheid in het landschap op zo’n klein oppervlak. Brede dalen, dennen- en laurierwouden, bananenplantages, ruige kloven, kraterlandschappen en watervallen wisselen elkaar af. La Palma lijkt geschapen te zijn voor de wandelende natuurliefhebber die kan kiezen voor avontuurlijke uitstapjes naar de wildste ravijnen, maar bijvoorbeeld ook voor de alles overtreffende Vulkaanroute.

Rother wandelgids Corsica
Klaus Wolfsperger
Uitgeverij Elmar
208 pagina’s
ISBN 9789038920061
Prijs € 16,95
Paperback, geïllustreerd in kleur

Rother wandelgids La Palma
Klaus en Annette Wolfsperger
Uitgeverij Elmar
232 pagina’s
ISBN 9789038920092
Prijs € 16,95
Paperback, geïllustreerd in kleur

Voor meer informatie: https://www.uitgeverijelmar.nl/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Elmar:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.