Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Patagonia Ultra Light Down shirt

Patagonia Ultra Light Down shirtIn de winter draag je het als een tussenlaag, in de zomer is het een shirt dat je meeneemt de bergen en in het tussenseizoen draag je het gewoon de hele dag. Het nieuwe nylon ripstop Ultralight Down Shirt is niet alleen je meest lichtgewicht bescherming, maar is ook onwaarschijnlijk comfortabel.

Hoogwaardig 800-fill dons voelt heerlijk luxe aan, maar is in een handomdraai omgetoverd in een miniem pakketje dat zo in je rugzakje past. De doorgestikte constructie, een patroon van dicht op elkaar geplaatste tunnels, en de uitgekiende hoeveelheid dons maken dit shirt zo geschikt voor verschillende omstandigheden in gematigde temperaturen. De slanke pasvorm maakt het shirt tegelijkertijd thermisch efficiƫnt, de Deluge DWR (durable water repellent) finish schudt sneeuw af.

Bedoeld voor dragen tijdens extreme bergtochten tot een avondje bijkomen in de berghut. Consumentenadviesprijs EURO 245,00.

Voor meer informatie: https://www.patagonia.com/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Patagonia:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.