Home » Materialen » Materiaal-nieuws » Nieuws-item

Avontuurlijke tenten van Coleman met Connect system

Avontuurlijke tenten van Coleman met Connect systemColeman introduceert ook dit jaar weer enkele nieuwe tenten. Dit jaar gaat deze introductie gepaard met een revolutionair tentdesign. De nieuwe 'Connect' tenten van Coleman zorgen ervoor dat je beduidend minder tijd nodig hebt om je tent op te zetten en ook weer af te breken. Ze bieden vele voordelen: zo hoef je niet langer de strijd aan te gaan met je tentstokken en -doek, aangezien je in één snelle en makkelijke beweging de tent perfect opzet.

Coleman Tauri
De stevige tentstructuur van de nieuwe Tauri en Libra modellen is opgebouwd met lichtgewicht materialen. Je blijft gegarandeerd veilig en droog in wisselende weersomstandigheden tijdens een kampeertrip. De regelbare ventilatie zorgt voor een minimale condensatie in de tent, zodat je niet met vochtige en oncomfortabele slaapzakken achterblijft. De tenten bieden veel ruimte voor zowel de kampeerder als z’n bagage. De aluminium tentstokken zijn lichtgewicht, maar van een superieure sterkte. Het grondzeil voor de ingang kan worden los geritst van de tent, waardoor het apart gereinigd kan worden. De Tauri is er in 3 uitvoeringen: X2, X3 en X4. Met een gewicht van respectievelijk 3,1 kilo, 3, 65 kilo en 4,3 kilo.

Coleman Libra
Deze tent is het kleine broertje van de Tauri tent en kan heel makkelijk worden opgezet. De Libra is een goede keuze wanneer gewicht een rol speelt: deze tent heeft namelijk maar één tentstok. Bovendien is de tent erg flexibel in gebruik door de 2 ingangen, waarvan 1 zonder rits te gebruiken is; de hele zijkant van de tent kan aan één zijde worden opengezet. Naast een extra ingang beschik je daarmee plots ook over een groot panoramaraam. Ook de Libra is er in 3 uitvoeringen: X1, X2 en X3. Waarbij de gewichten respectievelijk 2,1 kilo, 2,45 kilo en 3,1 kilo zijn.

Voor meer informatie: https://www.coleman.eu/

Andere recente nieuws-items met betrekking tot Coleman:

Andere recente nieuws-items met betrekking dezelfde productgroep:

Dit materiaal-nieuws kun je gratis opnemen op je eigen site, als je gebruik maak van de RSS-feed: RSS-feed.
Lees hier meer over de Hiking-site.nl RSS-feeds.

Het feit dat producten worden vermeld in de nieuws-items wil niet zeggen dat ze ook daardwerkelijk zijn uitgetest door de beheerder(s) van deze site. De informatie is in bijna alle gevallen beschikbaar gesteld door de fabrikant/importeur.