Home » Materialen » Ervaringen van gebruikers » Laatste 10 inzendingen

Ervaringen van gebruikers: laatste 10 inzendingen

Op deze pagina vind je de laatste 10 ervaringen die mensen hebben ingestuurd voor het overzicht. Wil je je eigen ervaringen ook terug zien in dit overzicht, neem dan even de tijd om het formulier in te sturen en zorg dat anderen kunnen leren van jouw ervaringen.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om alle ingezonden ervaringen te bekijken van de afgelopen:

 

Meindl Badile (€ 240,00)

Dubbelgestikt en volledig leer. Nooit blaren en altijd droge voeten. Wel op tijd waxen natuurlijk
(Ray / 06-03-2019)


Columbia Sportswear Trekkingsandalen Supervent II (€ 55,99)

Ik wilde graag eens sandalen proberen en deze zaten goed, zagen er leuk uit en waren niet duur. Helaas lopen ze totaal niet fijn. Mijn kleine tenen schuren elke keer weer open. De binnenkant is gewoon niet goed afgewerkt. Niet voor herhaling vatbaar.
(Heidi Sour / 28-11-2018)


Sea to summit Ultralight insulated (€ 90,00)

Ondertussen ook 8 Noorse nachten in Dovrefjell achter de rug (koudste was -8°C), geen centje pijn en niet koud gehad.
(Luk Wynants / 11-11-2018)


Active Leisure Ardeche (€ 260,00)

Vijftien kilo voor een driepersoonstent (comfortabel: tweepersoons) is te zwaar voor fiets of rugzak. Maar als basistent voor met de auto is de tent ideaal. Relatief klein pakvolume en zeer doordacht. Met het vaste kuipzeil en technisch katoen is er nauwelijks condens. In alle openingen is vliegengaas verwerkt en de afsluitingen houden water volledig buiten. Geschikt voor drie seizoenen (katoen doet het slecht bij vriesweer). Mooie, gerieflijke tent voor een lage prijs vaak met korting.
(Jos Morren / 30-05-2018)


Lowa innox gtx mid (€ 170,00)

ik ben zeer teleurgesteld over dit merk na een half jaar waren ze al niet meer waterdicht en kreeg ik te horen dat het gebruiksslijtage was en zodoende niet onder de garantie viel , oorzaak jubeltenen. Schoenen van 170 euro ScHandalig
(ina / 07-12-2017)


Black Diamond Trail PRO Shock (€ 97,00)

Een zeer solide stok, relatief licht en prettig in de hand liggend. Prima af te stellen en de borging om de lengte in te stellen heeft nog nooit gefaald. Geen zweethanden. Wat het is om zonder anti-shock te lopen weet ik niet maar deze stokken hebben het wel. Zijn comfortabel en veroorzaken bij mij ook geen pijn in de handen tijdens een lange wandeling. Ik gebruik ze ook op vlakke (Nederlandse) stukken en loop inmiddels liever met dan zonder. Ik hang er af en toe stevig in maar de stokken houden zich prima. Ook reserve-onderdelen zijn goed verkrijgbaar. (heb rubberen techtips voor op de verharde weg). Kortom een uitstekende stok maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal omdat dit mijn eerste stokken zijn.
(Bert S / 04-11-2017)


Hi-Tec Sphike Nijmegen Low I Men (€ 119,95)

Slecht, moest na een paar lange wandelingen al een dikkere inlegzool in, omdat de enkels op de randen van de schoen gingen dragen. Na ruim 2 jaar zijn de zolen aan het loslaten. Mijn eigen schoenenzaak wil uit coulance nog wel extra korting geven als ik nieuwe koop, maar HI-Tec wil van niets weten en wijzen elke coulance en/of garantie af.
(Ad Maes / 04-11-2017)


Sea to summit waterzak (€ 20,00)

De sea to summit pack tap zijn waterzakken die geen smaak geven aan het water. Ook al liggen ze uren in de zon de smaak blijft goed. Het is een zak met een met binnenzak. Makkelijk op te hangen zodat je water kunt tappen. Verkrijgbaar in verschillende maten. Doordat het een flexibele zak is past het zich makkelijk aan bv in een kano.
(caroline dudink / 03-10-2017)


Hilleberg Alak (€ 800,00)

De beste tent die Hilleberg gemaakt heeft is voor mij de alak. Hij is geschikt voor twee maar alleen is hij ook erg fijn. Je kunt hem aan beide zijden openzetten waardoor er veel ventilatie is en je het gevoel hebt buiten te liggen. Je kunt genieten van het uitzicht en toch beschermd tegen de elementen. Staat als een huis ook op een rots. En natuurlijk alle kwaliteiten die je van een Hilleberg verwacht.
(caroline dudink / 03-10-2017)


Zeiss 10x32 conquest hd (€ 800,00)

Een fijn kijker, klein en compact. Kijkt rustig. Scherp. Zelfs met weinig licht heb je nog een prachtig beeld. Misschien niet de goedkoopste maar hij is het geld zeker waard.
(caroline dudink / 03-10-2017)