Home » Materialen » Ervaringen van gebruikers » Laatste 10 inzendingen

Ervaringen van gebruikers: laatste 10 inzendingen

Op deze pagina vind je de laatste 10 ervaringen die mensen hebben ingestuurd voor het overzicht. Wil je je eigen ervaringen ook terug zien in dit overzicht, neem dan even de tijd om het formulier in te sturen en zorg dat anderen kunnen leren van jouw ervaringen.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om alle ingezonden ervaringen te bekijken van de afgelopen:

 

Maxpedition Lithvore Rugzak (€ 159,00)

Dits is een beest van een dagpack! Te gebruiken als stads- woon-werk rugzak van 17 l. maar ook als dagrugzak bij wandeltochten en zelfs genoeg ruimte voor een heel weekend - met MOLLE-bevestigingslussen en -pouches. Teflon tegen vuil en regen. oersterk, superlicht, prima draagcomfort! multi-mogelijkheden...! Moeilijk in NL te krijgen maar in de USA onder outdoor- politie- brandweer- en ambulance personeel zeer populair.
(pston / 05-05-2019)


Decathlon Quickhiker ultralight trekking tent 3 personen (€ 199,00)

Erg fijne tent. Tegenwoordig in prijs gezakt. Snel op te zetten en je kunt aan de achterkant de buitentent openschuiven zodat de binnentent door kan luchten. Wij hebben de driepersons voor met zijn tweeën omdat we toch wel van iets meer ruimte hielden. Prima te doen! Gaat nu 3 jaar mee.
(Daphne / 05-05-2019)


MSR Pocket rocket (€ 30,00)

Erg sterke brander. Heeft een hele geconcentreerde vlam, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Wel goed opletten dat je de juiste gasflessen koopt en ook eventueel een voorraad hebt, want ze zijn niet zo veelvoorkomend.
(Daphne / 05-05-2019)


Meindl Badile (€ 240,00)

Dubbelgestikt en volledig leer. Nooit blaren en altijd droge voeten. Wel op tijd waxen natuurlijk
(Ray / 06-03-2019)


Columbia Sportswear Trekkingsandalen Supervent II (€ 55,99)

Ik wilde graag eens sandalen proberen en deze zaten goed, zagen er leuk uit en waren niet duur. Helaas lopen ze totaal niet fijn. Mijn kleine tenen schuren elke keer weer open. De binnenkant is gewoon niet goed afgewerkt. Niet voor herhaling vatbaar.
(Heidi Sour / 28-11-2018)


Sea to summit Ultralight insulated (€ 90,00)

Ondertussen ook 8 Noorse nachten in Dovrefjell achter de rug (koudste was -8°C), geen centje pijn en niet koud gehad.
(Luk Wynants / 11-11-2018)


Active Leisure Ardeche (€ 260,00)

Vijftien kilo voor een driepersoonstent (comfortabel: tweepersoons) is te zwaar voor fiets of rugzak. Maar als basistent voor met de auto is de tent ideaal. Relatief klein pakvolume en zeer doordacht. Met het vaste kuipzeil en technisch katoen is er nauwelijks condens. In alle openingen is vliegengaas verwerkt en de afsluitingen houden water volledig buiten. Geschikt voor drie seizoenen (katoen doet het slecht bij vriesweer). Mooie, gerieflijke tent voor een lage prijs vaak met korting.
(Jos Morren / 30-05-2018)


Lowa innox gtx mid (€ 170,00)

ik ben zeer teleurgesteld over dit merk na een half jaar waren ze al niet meer waterdicht en kreeg ik te horen dat het gebruiksslijtage was en zodoende niet onder de garantie viel , oorzaak jubeltenen. Schoenen van 170 euro ScHandalig
(ina / 07-12-2017)


Black Diamond Trail PRO Shock (€ 97,00)

Een zeer solide stok, relatief licht en prettig in de hand liggend. Prima af te stellen en de borging om de lengte in te stellen heeft nog nooit gefaald. Geen zweethanden. Wat het is om zonder anti-shock te lopen weet ik niet maar deze stokken hebben het wel. Zijn comfortabel en veroorzaken bij mij ook geen pijn in de handen tijdens een lange wandeling. Ik gebruik ze ook op vlakke (Nederlandse) stukken en loop inmiddels liever met dan zonder. Ik hang er af en toe stevig in maar de stokken houden zich prima. Ook reserve-onderdelen zijn goed verkrijgbaar. (heb rubberen techtips voor op de verharde weg). Kortom een uitstekende stok maar ik heb geen vergelijkingsmateriaal omdat dit mijn eerste stokken zijn.
(Bert S / 04-11-2017)


Hi-Tec Sphike Nijmegen Low I Men (€ 119,95)

Slecht, moest na een paar lange wandelingen al een dikkere inlegzool in, omdat de enkels op de randen van de schoen gingen dragen. Na ruim 2 jaar zijn de zolen aan het loslaten. Mijn eigen schoenenzaak wil uit coulance nog wel extra korting geven als ik nieuwe koop, maar HI-Tec wil van niets weten en wijzen elke coulance en/of garantie af.
(Ad Maes / 04-11-2017)