Home » Materialen » Ervaringen van gebruikers » Laatste 10 inzendingen

Ervaringen van gebruikers: laatste 10 inzendingen

Op deze pagina vind je de laatste 10 ervaringen die mensen hebben ingestuurd voor het overzicht. Wil je je eigen ervaringen ook terug zien in dit overzicht, neem dan even de tijd om het formulier in te sturen en zorg dat anderen kunnen leren van jouw ervaringen.

 

Er bestaat ook de mogelijkheid om alle ingezonden ervaringen te bekijken van de afgelopen:

 

La Sportiva Trango Cube GTX (€ 300,00)

Heel tevreden over deze schoen. Loopt prima, het lage gewicht is heerlijk en heeft er niet toe geleid dat deze schoen aan kwaliteit heeft ingeboet. Gebruikt bij tochten tot 5900 meter en Via Ferrata's, geen enkele klacht. Zonder twijfel de beste en prettigste bergschoen die ik tot nu toe heb gehad.
(Henk van Buuren / 01-08-2019)


Sea to summit Specialist Duo (€ 499,00)

Fijne tent die makkelijk is op te zetten, ademt goed, veel opbergvakken en extreem lichtgewicht. Het doek zelf lijkt ondanks zijn gewicht stevig, hij schijnt echter wel door één neemt water op. Hierdoor rekt het doek en hangt hij er slapjes bij. Hij lekt niet bij aanhoudende regen. Kwaliteit stelt teleur. Na 1 jaar waarin de tent 15 dagen is gebruikt is de lijm losgelaten van de versteviging waarmee de stokken vastzitten in het dak. Nadat de winkel BigTrea niet meehielp heeft Sea-to-Summit kosteloos een oplossing verzorgd. Uitstekend dus. Conclusie: Zeer goede tent als je de laatste grammetjes eruit wil halen en niet te veel wil inleveren op comfort. Het is echter geen tent die jaren zal meegaan. Misschien had ik pech, maar een iets zwaardere tent garandeerd misschien ook iets meer stevigheid.
(Thom van Oijen / 31-07-2019)


Maxpedition Lithvore Rugzak (€ 159,00)

Dits is een beest van een dagpack! Te gebruiken als stads- woon-werk rugzak van 17 l. maar ook als dagrugzak bij wandeltochten en zelfs genoeg ruimte voor een heel weekend - met MOLLE-bevestigingslussen en -pouches. Teflon tegen vuil en regen. oersterk, superlicht, prima draagcomfort! multi-mogelijkheden...! Moeilijk in NL te krijgen maar in de USA onder outdoor- politie- brandweer- en ambulance personeel zeer populair.
(pston / 05-05-2019)


Decathlon Quickhiker ultralight trekking tent 3 personen (€ 199,00)

Erg fijne tent. Tegenwoordig in prijs gezakt. Snel op te zetten en je kunt aan de achterkant de buitentent openschuiven zodat de binnentent door kan luchten. Wij hebben de driepersons voor met zijn tweeën omdat we toch wel van iets meer ruimte hielden. Prima te doen! Gaat nu 3 jaar mee.
(Daphne / 05-05-2019)


MSR Pocket rocket (€ 30,00)

Erg sterke brander. Heeft een hele geconcentreerde vlam, waardoor er weinig warmte verloren gaat. Wel goed opletten dat je de juiste gasflessen koopt en ook eventueel een voorraad hebt, want ze zijn niet zo veelvoorkomend.
(Daphne / 05-05-2019)


Meindl Badile (€ 240,00)

Dubbelgestikt en volledig leer. Nooit blaren en altijd droge voeten. Wel op tijd waxen natuurlijk
(Ray / 06-03-2019)


Columbia Sportswear Trekkingsandalen Supervent II (€ 55,99)

Ik wilde graag eens sandalen proberen en deze zaten goed, zagen er leuk uit en waren niet duur. Helaas lopen ze totaal niet fijn. Mijn kleine tenen schuren elke keer weer open. De binnenkant is gewoon niet goed afgewerkt. Niet voor herhaling vatbaar.
(Heidi Sour / 28-11-2018)


Sea to summit Ultralight insulated (€ 90,00)

Ondertussen ook 8 Noorse nachten in Dovrefjell achter de rug (koudste was -8°C), geen centje pijn en niet koud gehad.
(Luk Wynants / 11-11-2018)


Active Leisure Ardeche (€ 260,00)

Vijftien kilo voor een driepersoonstent (comfortabel: tweepersoons) is te zwaar voor fiets of rugzak. Maar als basistent voor met de auto is de tent ideaal. Relatief klein pakvolume en zeer doordacht. Met het vaste kuipzeil en technisch katoen is er nauwelijks condens. In alle openingen is vliegengaas verwerkt en de afsluitingen houden water volledig buiten. Geschikt voor drie seizoenen (katoen doet het slecht bij vriesweer). Mooie, gerieflijke tent voor een lage prijs vaak met korting.
(Jos Morren / 30-05-2018)


Lowa innox gtx mid (€ 170,00)

ik ben zeer teleurgesteld over dit merk na een half jaar waren ze al niet meer waterdicht en kreeg ik te horen dat het gebruiksslijtage was en zodoende niet onder de garantie viel , oorzaak jubeltenen. Schoenen van 170 euro ScHandalig
(ina / 07-12-2017)