foto

In de kijker: Trangia Stormcooker 25-4

De Trangia Stormcooker is bekend om zijn vernuftigheid en eenvoud. Je zet de brander snel en eenvoudig op en je hebt meteen een stormvaste brander met een stevige pannenhouder. Trangia gaat uit van het principe dat je in 'the-middle-of-nowhere' nooit gereedschap of kleine reserve-onderdelen nodig zou moeten hebben.

Trangia StormcookerDoor zijn eenvoud is de Stormcooker te gebruiken door iedereen. Het enige waar je even aan moet wennen is het precies uitkienen van de hoeveelheid brandstof die je nodig denkt te hebben. Maar dat is een kwestie van proberen. De eenvoud zit 'm niet alleen in het gebruik, ook het onderhoud aan de brander is minimaal: je hoeft 'm namelijk niet of nauwelijks te onderhouden. Er zijn immers geen kleine onderdelen die gesmeerd of verschoond hoeven te worden.

Het opzetten van de Trangia Stormcooker is eenvodig: uitpakken en de twee windschermdelen op elkaar draaien. Daarna kun je kiezen uit 4 verschillende pannen om te gebruiken: een aluminium fluitketel (0.9 liter), twee aluminium steelpannen (1,5 en 1,75 liter) of een non-stick koekenpan (diameter 22 cm).

De feiten over de Trangia Stormcooker op een rij:

  • Set bestaat uit: 2 alumnium steelpannen, 1 aluminium fluitketel, 1 non-stick koekenpan, kunststof deksel/afgietplaat, windscherm (boven- en onderkant), pannengreep, brander en riem
  • De deksel/afgietplaat is tevens te gebruiken al (snij)bord of beschermplaat voor de bodem van de non-stick braadpan.
  • De brander brandt op spiritus en andere methanol-achtige vloeistoffen
  • Totaalgewicht 1290 gram

De verkoopprijs van de Trangia Stormcooker 25-4 is Hfl. 150,- of EURO 68,07.

Mocht jij ook een Trangia Stormcooker 25-4 willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Trangia Stormcookers nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met RB Agenturen in Benthuizen (079-3300100).

Tevens kun je de site van Trangia bezoeken voor meer info over dit merk. Meer informatie over branders in het algemeen vind je in de materialenrubriek van deze site.

Recente nieuws-items met betrekking tot Trangia:


Hiking-site.nl op Twitter




Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-06-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]