foto

In de kijker: Pacsafe Backpacker

Je herkent het wel: dure rugzak, dure kleding erin gepropt, GPS, camera en brander er ook nog bij en natuurlijk je slaapzak van 1000 pieken. En dan laat je diezelfde rugzak op het station of vliegveld even een moment onbewaakt en weg istie... Gelukkig is er daartegen nu iets op de markt: de Pacsafe Backpacker serie.

Pacsafe Backpacker-seriePacsafe heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en op de markt brengen van reis-accessoires om je rugzak (maar ook andere zakken en tassen) op een makkelijke manier te beveiligen tegen zowel diefstal als zakkenrollen. Het bekende soort 'visnet' van metaal om een rugzak is voldoende om zakkenrollers ervan te overtuigen dat ze niet makkelijk in de kleine zijvakjes van je rugzak kunnen, terwijl de sterke samenspannende staalkabel die je aan een paal of rek kunt bevestigen ervoor zorgt dat iedereen ziet dat je rugzak niet makkelijk is mee te nemen.

Zoals gezegd is de Backpacker-serie speciaal voor de rugzak. Het principe van de Backpacker is even eenvouding als doeltreffend: door je rugzak in te pakken in een soort stalen visnet kan niemand meer bij de losse materialen of zijvakken. Door vervolgens ditzelfde roestvrij-stalen net ook nog eens van een spankabel te voorzien die je op zijn beurt weer aan een paal, rek of boom kunt bevestigen is ook je rugzak zelf verankerd.

De Pacsafe Backpacker serie bestaat uit vier verschillende maten (XS, S, M, en L) en er is dus altijd wel een geschikte Pacsafe Backpacker voor jouw rugzak. Ze worden standaard geleverd met een hangslot en 3 sleutels, dus je hebt meteen je reserve sleutel bij de hand.

Overigens is het niet zo dat de Pacsafe Backpacker je alleen tegen diefstal beveiligt. Door het aanspannen van het net kun je er tevens voor zorgen dat je rugzak met losse extra's (zijvakken, slaapzak, matje, etc.) een compacter geheel wordt en daarnaast is het een goede bescherming tijdens je vliegreis, omdat de riemen en banden op deze manier goed bij elkaar worden gehouden.

De Pacsafe backpacker-serie in het kort:

  • Sterke roestvrijstalen net, inclusief roestvrijstalen aanspankabel
  • Stevig hangslot, inclusief 3 sleutels
  • Aanspanmechanisme gemaakt van (met metaal versterkt) hard kunstsof
  • Klein op te vouwen (Large-versie is op te vouwen tot 17x10x5 cm) en licht van gewicht (Large-versie is 680 gram)

De verkoopprijs van de Pacsafe Backpacker is (vanaf) Hfl. 129,- of EURO 58,54.

Mocht jij ook een Pacsafe Backpacker willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Pacsafe Backpacker nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Jongejans Trading in Hazerswoude-Dorp (0172-586280).

Tevens kun je de site van Pacsafe bezoeken voor meer info over dit merk.

Recente nieuws-items met betrekking tot Pacsafe (rugzakbeveiliging):


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 17-01-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]