foto

In de kijker: Mammut Yukon Trim

De Yukon Trim van Mammut is een dunne fleece trui (Tecnopile Microfleece 100). Dik genoeg om je warm te houden tijdens rustpuazes of bij het kampvuur in de avond, maar dun genoeg om als klein pakketje te worden opgerold om mee te nemen in de rugzak. En dat is ook meteen de kracht van de Yukon Trim. De trui neemt namelijk nauwelijks ruimte in beslag in je rugzak en kan dus bijna altijd mee, ook in je kleine dagrugzak. Ook prima als tussenlaag, want de stof is zo zacht en glad dat deze makkelijk onder de jas kan worden gedragen.

Mammut Yukon TrimDe Yukon Trim is voorzien van een een rits in de kraag. Deze kraag is sluit goed aan in de nek en is tot helemaal bovenaan te sluiten met rits. De uiteinden van mouwen zijn voorzien van een elastiek zodat ook hier de warmte goed blijft bewaard door een nauwe aansluiting om de polsen.

De Yukon Trim is gemaakt van zogenaamd Tecnopile Microfleece 100. Deze stof zorgt voor een zeer glad oppervlak en is ook bijzonder zacht. Daarnaast is het zeer licht van gewicht en weegt de Yukon Trim dan ook nauwelijks iets.

De range van maten is (zoals gewoonlijk bij Mammut) zeer breed: van XS tot XXXL (yep, met drie X-en!). Tevens is de Yukon Trim in verschillende kleunre verkrijgbaar (o.a. grijs, antraciet, zwart, etc.).

De Yukon Trim nader bekeken:

  • Licht van gewicht en compact op te vouwen
  • Afgewerkt met rits in de kraag en elastieken in de mouwuiteinden
  • Gemaakt van Tecnopile Microfleece 100 (ademend, zacht, glad en warm)
  • Leverbaar in diverse maten en kleuren

Mocht jij ook een Mammut Yukon Trim willen aanschaffen, loop dan binnen bij de betere buitensportzaak. Winkels die de Mammut Yukon Trim nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met RB Agenturen in Benthuizen (079-3300100).

Tevens kun je de site van Mammut bezoeken voor meer info over dit merk. Meer informatie over kleding in het algemeen vind je in de materialenrubriek van deze site.

Recente nieuws-items met betrekking tot Mammut:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-04-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]