foto

In de kijker: Garmin eTrex

De eTrex is de nieuwste GPS-ontvanger van Garmin. Het is een low-budget model, speciaal bedoeld voor beginnende GPS-gebruikers. Dat neemt niet weg dat ook gevorderde gebruikers met de eTrex een volwaardige ontvanger in huis halen. De ontvanger is namelijk bijzonder compact van formaat, makkelijk te bedienen en biedt alle functies die je van een GPS mag verwachten.

Naast de gewone GPS-functies als positiebepaling, waypoints bewaren, routes uitzetten en tracks volgen (heen én terug!), biedt de eTrex ook de mogelijkheid om aan een PC gekoppeld te worden (met optionele data-kabel), waardoor de invoer van een grote hoeveelheid informatie sneller en makkelijker kan worden gedaan.

Garmin eTrex

Alle kenmerken van deze compacte GPS-ontvanger op een rijtje:

  • Zeer compact: 11.2 x 5.0 x 3.0 (h x b x d in cm) en slechts 150 gram
  • 12 kanaals parallel ontvanger voor sterke ontvangst (ook in bossen)
  • Knoppen aan de zijkant met éénhands-bediening
  • Trackback-functie (terugkeren via gelopen route)
  • Werkt 22 uur op slechts 2 AA batterijen
  • Overige kenmerken van eTrex vind je in de GPS-Koopgids

De eTrex ligt op dit moment in de betere buitensportzaken voor 455 gulden. Daarvoor krijg je tevens polsband en een beginners handleiding. De handleiding voor gevorderden is te downloaden via de site van Garmin.

Winkels die de eTrex of andere Garmin GPS-ontvangers nog niet in hun assortiment hebben, kunnen contact opnemen met Sailtron in Utrecht (030-2840850)

Meer informatie over het gebruik van GPS vind je in de navigatie-rubriek. Voor meer informatie over Garmin kun je terecht op hun eigen site.

Recente nieuws-items met betrekking tot Garmin:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 09-07-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }