foto

In de kijker: ChaiRB De Luxe

Als je na een lange hike terugkomt bij de camping wil je graag even lekker kunnen zitten om je benen rust te geven. Tuurlijk kun je dat doen op een rotsblok of een matje, maar de ChaiRB De Luxe zit nét even iets comfortabeler.

ChaiRB De LuxeDe De Luxe is één van de luxere uitvoeringen van ChaiRB: een brede rugleuning, bekerhouder in de armleuningen en de bekende afwerking van hoge kwaliteit. De Luxe is ook geschikt voor mensen met korte beenlengte, want de zithoogte bedraagt 37 centimeter.

Net al nagenoeg alle andere ChaiRB stoelen is de De Luxe uitgevoerd met met een paraplu frame van Tensil steel vanadium. Deze constructie zorgt er niet alleen voor dat de stoel gemakkelijk klein is op te vouwen, maar ook dat het gewicht evenredig wordt verdeeld. Hierdoor is de stoel belastbaar tot 110 kilo. Onderling zijn de metalen delen verbonden middels versterkte kunststof onderdelen welke los verkocht worden en in geval van beschadiging dus eenvoudig kunnen worden vervangen.

Net als de meeste ChaiRB stoelen is De Luxe gemaakt met een paraplu-frame De kunststof onderdelen kunnen eenvoudig worden vervangen in geval van beschadiging. In de armleuning is een bekerhouder verwerkt. De ChaiRB De Luxe wordt geleverd inclusief een stevige schouder-opbergzak.

De zwarte zitbekleding van de De Luxe bezit enkele bijzondere eigenschappen die het zeer geschikt maken voor een stoel op de camping: het is schimmelwerend, sneldrogend, kleurvast, duurzaam, zeer sterk en licht van gewicht. In het rugpand van de zitbekleding van de De Luxe is tevens een laag schuim verwerkt voor extra comfort.

Ingeklapt is de De Luxe 88x14,5 centimeter en wordt hij opgeborgen in de standaard bijgeleverd schouder-opbergzak. Hij weegt 3600 gram.

De verkoopprijs van de ChaiRB De Luxe is EURO 59,95.

Helaas is ChaiRB niet meer verkrijgbaar in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }