foto

In de kijker: Resort ChaiRB

Een beetje hiker blijft het liefst continue in de benen. Bergje op, heuveltje af. Er komt echter een tijd -meestal tegen het einde van de dag- dat zelfs de meest doorgewinterde hiker uitkijkt naar een rustplaats. Even lekker zitten nagenieten. Dat kun je uiteraard op de grond of een rotsblok doen, maar een stuk comfortabler is de Resort ChaiRB.

Resort ChaiRBDe Resort ChaiRB is niet direct bedoeld om mee te sjouwen in je rugzak. Daar is zelfs de 2600 gram lichtgewicht stoel nog iets te zwaar voor. Maar toch is het een ideale stoel als je dagtochten maakt vanuit een basiskamp (je tent in het bos, op de camping of bij de berghut). Na een lange dag van wandelen kun je dan uitrusten met je rug tegen de rugleuning, terwijl je geniet van je zelfgemaakte prakkie of wegdroomt in een leesboek bij het kampvuur.

De Resort ChaiRB is (net als de overige produkten van ChaiRB) gemaakt van een stevige, schimmelvrije, sneldrogende en niet verkleurende polyestersoort. Het buizensysteem werkt volgens een paraplu-mechanisme, zodat opzetten kinderspel is. Uitklappen en je kunt zitten.

De standaard meegeleverde opbergzak (met schouderriem) zorgt ervoor dat je 'm makkelijk meeneemt. Is het niet naar de bergen tijdens je hiking-vakantie, dan wellicht wel naar het strand in de zomer.

De stoel staat stevig en stabiel en is bijzonder sterk. Mocht er toch een keer onverhoopt iets misgaan, dan kun je 'm zelf repareren. Alle onderdelen zijn immers ook los bij de importeur te bestellen.

De Resort ChaiRB in cijfers:

  • Licht van gewicht (slechts 2600 gram)
  • Klein op te vouwen (72x10 cm)
  • Comfortabele zithoogte (46 cm)

De verkoopprijs van de Resort ChaiRB is Hfl. 89,95 of EURO 40,82.

Helaas is ChaiRB niet meer verkrijgbaar in Nederland.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }