foto

In de kijker: Rambler Daytrack

De Rambler Daytrack is de kleine opvolger van de zeer succesvolle Rambler Explorer die al jaren op de markt is. De Daytrack is een kleinere, compactere versie en dus beter handelbaar en meer geschikt voor mensen die niet zoveel ruimte nodig hebben voor hun spullen. Het is een stevige, opvouwbare bolderkar die ideaal is voor gezinnen met jonge kinderen die niet continu zelf willen of kunnen lopen of waarbij de rugzakken niet gedragen worden. De rugzakken kunnen prima worden opgeborgen in de Daytrack, waarbij er nog ruim plaats overblijft voor de kleinsten.

Anndur DaytrackNet als de Rambler Explorer is de Daytrack op een zeer degelijke wijze vervaardigd van lichte, maar sterke materialen. Uitgevoerd met zowel trommelremmen als een parkeerrem is de Daytrack ook prima te gebruiken in heuvelachtig terrein. Een ander groot voordeel van de Rambler is het feit dat de trekstang in lengte is aan te passen. Dus of de trekkende persoon nu groot of klein is: de trekstrang kan altijd aan diens lengte worden aangepast om de vermoeidheid te verminderen.

De Daytrack is erg wendbaar en daardoor ook prima in de stad te gebruiken. Handig dus als er grote boodschappen gedaan moeten worden voor op de camping. De kinderen kunnen op de bankjes zitten en de jassen en ander klein materiaal kan worden opgeborgen in de bijgeleverde tassen. De Daytrack kan ruim 150 kilo gewicht dragen, dus op een gram meer of minder hoeft gelukkig niet gekeken te worden.

De Daytrack is binnen enkele minuten gemakkelijk uit te vouwen en op te bouwen. Door het uitgekiende draaimechaniek is de Daytrack erg wendbaar. Degelijke trommelremmen zorgen voor een betere controle in heuvelachtig terrein. In de tassen kunnen zowel kleine als grote spullen worden opgeborgen. De kaart is altijd goed bereikbaar.

Er zijn legio accessoires beschikbaar voor de Rambler Daytrack. Zo zijn er extra tassen voor het opbergen van meer materiaal, duwstangen om het voortbewegen van de Rambler te verdelen over meerdere personen, een slaapmatje of kinderzitje, gordels en zelfs een extra remset om achterop te plaatsen. De accessoires zijn gemakkelijk met elkaar te combineren (bijvoorbeeld speciale tassen voor de duwstangen, etc.).

Opgevouwen is de Daytrack nog slechts 87cmx60cmx13cm (bxlxh) groot en past hij dus uitstekend in de kofferbak van nagenoeg elke auto. In totaal weegt de Rambler Daytrack zo'n 25 kilo: 13 kilo voor het chassis, 8 kilo voor de wielen en 4 kilo voor de bankjes.

De verkoopprijs van de Rambler Daytrack is EURO 749,00.

De Rambler Daytrack is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die de Walking Wagon karren nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met Walking Wagon in Nijmegen (024-3790217).

Voor meer informatie over Walking Wagon in het algemeen kun je ook de site van Walking Wagon zelf bezoeken.

Voor meer informatie over wandelen met kinderen kun je ook het thema-artikel daarover lezen.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }