foto

In de kijker: Ajungilak Vision SL

Eerder dit jaar kon je in de nieuws-rubriek al lezen over de introductie van de dubbel-laags Vision-serie van Ajungilak. Sinds maart 2004 liggen ze in de winkel en de Vision SL is de lichtste slaapzak van deze serie met een gewicht van slechts 1150 gram.

Ajungilak Vision SLDe Vision SL is een zeer kompakte slaapzak, met MLT Speedlight tijk en een MTI Performance vulling. MLT Speedlight is één van lichtste materialen die er op dit moment te krijgen is voor 'high performance' slaapzakken. De MTI Performance is een hol synthetische materiaal dat een zeer laag gewicht en hoge comprimeerbaarheid combineert met een zeer goede herstelkracht (je slaapzak is dus snel 'op volle sterkte'.

Het temperatuur-bereik van de Vision SL ligt tussen de +24°C en -3°C, met een extreem-waarde van -10°C. Volgens de Europese EN 13537 norm liggen deze waarden zelfs nog iets ruimer, namelijk tussen +24°C en +7°C (voor dames)/+2°C (voor heren), met een extreem-waarde van -12°C.

De Vision SL wordt standaard geleverd met compressie-zak. Op schouderhoogte zit een makkelijk toegankelijk opbergzakje ingenaaid.. Om irritatie te voorkomen is bovenaan bij de rits een bescherming genaaid. De capuchon kan gemakkelijk kleiner worden gemaakt door het ingebouwde trekkoord.

De Vision SL is er in twee maten, één voor mensen met een lengte tot 180cm met een volume van 5,5 liter en een gewicht van 1150 gram en een iets langere voor mensen met een lengte tot 195cm met een volume van 6,5 liter en een gewicht van 1250 gram.

De verkoopprijs van de Ajungilak Vision SL is EURO 139,95.

De Ajungilak Vision SL is verkrijgbaar bij de betere buitensportzaken. Winkels die Ajungilak nog niet in het assortiment hebben, kunnen voor meer informatie contact opnemen met RB Agenturen in Benthuizen (079-3300100).

Voor meer informatie over Ajungilak in het algemeen kun je ook de site van Ajungilak zelf bezoeken.

Voor meer informatie over slaapzakken kun je terecht in de materialen-rubriek van deze site.

Recente nieuws-items met betrekking tot Ajungilak:


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 25-01-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]