foto

In de kijker

Suunto kompassen

Suunto kompassen

Suunto is bij de meeste mensen vooral bekend om hun buitensporthorloges, zoals de klassieke Vector of de revolutionaire Ambit-serie. Maar Suunto is ook leverancier van zeer goede kompassen, welke voorheen op de markt werden gebracht onder de merknaam Recta.

Meer over de Suunto kompassen

Julbo Universe Snow Tiger Goggles

Julbo Universe Snow Tiger Goggles

Het Franse Julbo heeft een naam hoog te houden als het gaat om zonnebrillen en goggles van hoge kwaliteit. En met de Universe goggles met Snow Tiger lens bevestigen ze die naam nog maar eens. Een multifunctionele goggle die het wisselen van lenzen onnodig maakt.

Meer over de Julbo Universe Snow Tiger Goggles

Osprey Stratos 50 rugzak

Osprey Stratos 50 rugzak

De Stratos 50 van Osprey is een bijzonder comfortabele hikingrugzak, voorzien van een extreem goed ventilerend AirSpeed trampoline mesh rugpand en ruim voldoende opbergruimte voor een meerdaagse (hutten)tocht.

Meer over de Osprey Stratos 50 rugzak

Katadyn Gravity Camp 6L waterfilter

Katadyn Gravity Camp 6L waterfilter

De Gravity Camp van Katadyn is een waterfilter die bijzonder gemakkelijk is in gebruik: eenvoudigweg vullen met water uit een beek of meer en ergens ophangen. Het gefilterde water komt er vervolgens vanzelf uit aan de onderkant. Schoon drinkwater verkrijgen tijdens je tochten is darmee kinderspel geworden.

Meer over de Katadyn Gravity Camp 6L waterfilter

Asolo Shiraz GV bergwandelschoenen

Asolo Shiraz GV bergwandelschoenen

De Asolo Shiraz GV is een technische trekkingschoen, die bijzonder geschikt is voor zwaardere tochten waarbij er flink wat gewicht mee moet op de schouders en de voeten het zwaar hebben vanwege het ruige terrein.

Meer over de Asolo Shiraz GV bergwandelschoenen

VAUDE Hidalgo 42+8 kinderrugzak

AVAUDE Hidalgo 42+8 kinderrugzak

Voor jonge avonturiers die klaar zijn voor hun eerste echte trektocht heeft VAUDE de Hidalgo gemaakt: een rugzak met een volume van 42+8 liter die volledig is ontwikkeld voor het lichaam van de jonge buitensporter.

Meer over de VAUDE Hidalgo 42+8 kinderrugzak

Granger's onderhouds- en reinigingsmiddelen

Granger's onderhouds- en reinigingsmiddelen

Zelfs de beste waterdichte outdoorjacks en hoogwaardige lederen bergwandelschoenen zullen op den duur hun waterdichte werking verliezen. Of erger nog: hun ademend vermogen omdat er teveel vuil zich aan de buiten- en binnenkant heeft opgehoopt. Granger's heeft daarom een breed assortiment producten om dit te verhelpen.

Meer over de Granger's onderhouds- en reinigingsmiddelen

Deejo Tattoo messen

Deejo Tattoo messen

Deejo, de Franse fabrikant van lichtgewicht messen, heeft haar meest populaire model voorzien van een ware tatoeage: de Tattoo-serie. Deze lichtgewicht messen, voorzien van een stijlvolle houten handvat, zijn nu verkrijgbaar met verschillende tekeningen: Tree, Maori en Skull.

Meer over de Deejo Tattoo messen


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 22-02-2024

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]
"; } if(lC>2400) { rightAd3.innerHTML = "
"; }