foto
Cursus/Workshop
Trail, trek- en hikers
Bergwandel en meer
Kaart & Kompas
GPS (GNSS)
Groep- en Privécursus
Groepstocht GPS/K&K
www.padvinden.nl

GPS Koopgids

De aankoop van GPS is iets dat je niet zomaar doet. Vaak zijn ze aan de prijzige kant en dus wil je zeker zijn dat je de beste koopt voor het geld dat je wilt uitgeven.

In deze koopgids wil ik een overzicht geven van de (in Nederland) verkrijgbare 'hand-held' GPS-ontvangers. Van elke ontvanger worden de specifieke kenmerken genoemd zodat je als koper zelf kunt bepalen welke het beste bij jouw wensen past.

Mocht je naar aanleiding van deze gids besluiten een ontvanger te kopen, vraag dan altijd eerst in de winkel of je de ontvanger mag uitproberen. Enkele goede buitensportzaken laten dat toen en vergroten daarmee de kans dat je inderdaad de ontvanger koopt die je nodig hebt.

Het overzicht is ingedeeld volgens twee criteria:

En de prijs?
Uiteraard is er ook een verdeling te maken naar prijzen. Maar om twee redenen heb ik dat niet gedaan. Ten eerste zijn de prijzen van GPS-ontvangers afhankelijk van de koers van de Amerikaanse Dollar. Dat betekent dus dat de prijzen ook erg sterk fluctueren en ik ze dus niet altijd conform de meest actuele marktwaarde kan weergeven. Ten tweede zijn de prijzen naar mijn idee niet het belangrijkste criterium om je keuze op te baseren. Service, functionaliteit en betrouwbaarheid zijn in mijn ogen veel belangrijker.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-03-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]