foto

Goodies: Trangia Stormcooker (inclusief pannenset)

De Trangia Stormcooker is inmiddels een oude bekende op Hiking-site.nl. Deze keer maakte je echter kans op een complete set: dus een Trangia Stormcooker, inclusief een pannenset bestaande uit 2 duossal pannen en een koekenpan.

Trangia Stormcooker (inclusief pannenset)Het Trangia-principe blinkt uit in eenvoud: twee op elkaar passende windschermen, een brander en de pannen en je kunt aan de slag. Niet alleen bij mooi weer, maar zeker ook als de wind behoorlijk te keer gaat. Niet voor niets heeft deze brander de naam Stormcooker meegekregen.

En ook de pannen zijn van uitstekende kwaliteit. De twee sauspannen zijn uitgevoerd met DUOSSAL. Eigenlijk DUO SS AL: Two Stainless Steel Aluminium. Door de combinatie van het goed warmte-geleidende aluminium aan de buitenzijde en het sterke, krasvrije roestvrij staal aan de binnezijde wordt een duurzame, snel opwarmende pan verkregen.

Het totale set bestaat dus uit een dubbel windscherm, een brander, een handvat, 2 sauspannen (1,5 en 1,75 liter), een koekenpan (22 cm) en een strap om alles mooi bij elkaar te houden als één pakket. Normaal gesproken ligt zo'n pakket voor zo'n 90 Euro in de winkel, maar het was nu dus te winnen met de prijsvraag.

Om de Trangia Stormcooker van deze prijsvraag te winnen moest je een bezoek brengen aan de site van Trangia om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Trangia heeft ook een speciale mini-versie: de Mini Trangia. Maar hoeveel gram weegt deze mini brander eigenlijk?

  110 gram
220 gram
330 gram

De winnaar van deze prijsvraag was Anton van Aken.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door RB Agenturen, de importeur van Trangia.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 14-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]