foto

Goodies: win een Suunto Lumi of Suunto Core

De december-maand werd afgesloten met een Supper Goodies-actie, waarbij je kans maakte op een Suunto Lumi of Suunto Core. Jaren geleden maakte Suunto furore met de Suunto Vector als hét horloge voor buitensporters. Met de nieuwe Core en de nieuwe Lumi (voor dames!) laat Suunto zien dat ze nog steeds vooraan lopen voor wat betreft outdoor-horloges. En jij kon er aan het eind van de maand eentje winnen!

Voor heren én dames

Suunto-game 2007De Suunto Core is zo'n beetje het meest uitgebreide buitensport-horloge dat er op dit moment verkrijgbaar is. Het horloge is uitgevoerd inclusief hoogtemeter, barometer, kompas en dieptemeter en geeft zelfs aan wanneer de zon opkomt en ondergaat! Naast de Suunto Core is ook de Suunto Lumi geïntroduceerd: een 100% buitensporthorloge voor de actieve dames. De Suunto Lumi is niet alleen zeer functioneel, maar ook super-stijlvol. Je kunt dit horloge gebruiken als polshorloge of medaillon en zelfs met een karabiner gewoon aan je rugzak hangen.

De winnaars

De winnaars van de Suunto Core en de Suunto Lumi zijn Joeri Beemsterboer (Suunto Core) en Judith Stoker (Suunto Lumi)!

Deze actie werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur van Suunto.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-actie accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-11-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]