foto

Goodies: win een Primus EtaPower Express

Afgelopen jaar maakte Primus furore met het EtaPower-systeem waarbij het niet zo zeer gaat om snel water koken, maar zuinig omgaan met gewicht en energie. De EtaPower brander is dan ook zeer efficiŽnt, waardoor je op langere tochten een aanzienlijke besparing kunt maken op de hoeveelheid brandstof die je mee moet nemen. Dus minder gewicht en minder volume.

Gebouwd op succes

Primus EtaPower ExpressDoor het succes van de EtaPower werd er bij Primus al snel het idee geopperd om ook een kleinere versie te maken en zo werd de EtaPower Express ontwikkeld: een compacte en lichte 2/3 persoon brander met alle goede eigenschappen van de originele EtaPower brander.

Total Weight Concept

De EtaPower Express is overigens niet alleen zeer licht, maar ook zeer efficiŽnt en dus snel. Een belangrijk gegeven daarbij is dat het concept dat Primus in gedachten had voor EtaPower ook zeer goed toepasbaar is op deze kleine versie: het totaalgewicht voor twee personen die een week op pad zijn bedraagt inclusief brandstof nauwelijks 700 gram!

Inclusief windscherm

De EtaPower wordt geleverd inclusief een handig windscherm, zodat je ook onder winderige omstandigheden snel kunt genieten van een warm bord eten of gloeiend hete soep of thee.

De prijsvraag

Deze prijsvraag is reeds afgelopen. Hieronder de vraag met het juiste antwoord.

Vraag: Van Primus EtaPower zijn de pannen ook los verkrijgbaar. Naast de standaardpan (1,7 liter) zijn er ook EtaPowerpannen beschikbaar met een groter volume. Wat is het volume van ťťn daarvan?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Sjors Stans!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur van Primus.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-07-2021

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]