foto

Goodies: win een Mountain Hardwear Phantom Jacket

Het is december, de temperatuur komt onder het vriespunt en als het een beetje mee zit krijg je ook een pak sneeuw over je heen. Maar wat deert dat allemaal als je een Phantom Jacket van Mountain Hardwear draagt? Dit donsjack is gevuld met heerlijk verwarmende dons (800-fill) en weegt nog geen 450 gram. Bovendien past het zonder problemen in het zijvak van je rugzak en kun je dus niet zonder op je volgende wintertocht.

Licht gewicht isolatie

Mountain Hardwear Phantom JacketTijdens een wintertocht is het van belang om met een laag gewicht toch comfortabel onderweg te kunnen zijn. Mountain Hardwear biedt daarom met het Phantom Jacket een jack dat voldoet aan beide eisen: het is licht van gewicht en toch bijzonder lekker warm. Dat is enkel mogelijk doordat Mountain Hardwear gebruik maakt van dons van een zeer hoge kwaliteit. Dons dat is geplukt van Europese ganzen, die bovendien al wat ouder zijn. Daardoor zijn de donspluizen groter en krijg je dus meer loft. En meer loft betekent weer een zeer goede isolatie. Maar meer loft betekent ook dat het jack zeer goed te comprimeren is tot een klein en handzaam pakket, dat je gemakkelijk wegstopt in het zijvak of topvak van je rugzak. Bovendien hoef je niet bang te zijn dat voor zogenaamde ‘koude-plekken’, want door de box-constructie blijft het dons perfect op z’n plek en is er totale isolatie!

Extra comfort door extra features

Maar met enkel goede isolatie ben je er uiteraard nog niet. Daarom is het jack gemaakt van Superlight 15D nylon, dat tot 300mm waterdicht is en is voorzien van een duurzame waterafstotende afwerking (DWR). De zakken zijn voorzien van een fleece lining, zodat ze extra comfortabel en warm aanvoelen. Het opwarmen van je koude vingers is daardoor kinderspel. De trekkoorden aan de taille en nek zijn met één hand aan te trekken, ook als je je handschoenen draagt. Bij je polsen sluit het jack perfect aan door de Velcro-sluiting (klittenband) en voor eventueel klein materiaal kun je gebruik maken van zowel binnen- als buitenzakken, welke worden afgesloten met waterafstotende ritsen. Om irritatie aan je kin te voorkomen, is het jack hier aan de binnenzijde voorzien van een micro-chamois lining.

Zowel voor heren als voor dames

Het Phantom Jacket is er voor zowel heren als dames. Voor de heren is het jack beschikbaar in de kleuren Shark, Sapphire, Pesto en Lava in de maten Small, Medium, Large, Extra Large en Extra Extra Large. De dames kunnen kiezen uit de kleuren Shark, Fresh Blue en Marinara in de maten Extra Small, Small, Medium, Large en Extra Large.

Ideaal voor wintertochten

Het Mountain Hardwear Phantom Jacket combineert een goede isolatie met een laag gewicht en een minimum aan pakvolume. Samen met de andere features is het daarom het ideale jack voor je volgende wintertocht, of die nu in het plaatselijke natuurgebied is of je tot grote hoogte in de Alpen voert.

De prijsvraag

Als jij kans wilde maken op dit schitterende donsjack van Mountain Hardwear, had je enkel de website van Mountain Hardwear hoeven te bezoeken om het antwoord op de volgende vraag te vinden.

Vraag: Mountain Hardwear maakt gebruik van verschillende donsleveranciers. Zoals gezegd wordt voor het Phantom Jacket enkel gebruik gemaakt van het dons van oudere Europese ganzen. Maar hoe oud zijn die ganzen gemiddeld?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Claudia Ackermans!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Mountain Hardwear en 2Elements, de importeur van Mountain Hardwear.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-03-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]