foto

Goodies: win een paar Lowe Alpine Convert Mitten Gloves

Ga je ook wel eens in de kou op pad dan ken je het probleem: neem je extra warme wanten of juist iets praktischere handschoen mee op je tocht? De Convert Mitten Gloves maken die vraag overbodig: het zijn wanten en handschoenen in één!

Lowe Alpine Convert Mitten GlovesHet is voor velen bekend dat je vingers vaak als eerste hebben te leiden onder extreme kou. Stijve vingers en daardoor moeite bij het bijvoorbeeld sluiten van je jas of de bindingen van ski's is dan een snel de kop opstekend probleem. Daarom kiezen veel mensen voor het gebruik van wanten, want daarin blijven je handen vaak langer warm dan in handschoenen waar elke vinger als het ware voor zijn eigen warmte moet zorgen. Probleem van wanten is echter dat je kleine dingen niet meer gemakkelijk kunt vastpakken en je dus steeds je wanten uit moet doen om bijvoorbeeld een rits te openen of de racket-bindingen te verstellen. En telkens weer als je de wanten uit doet moeten je handen weer opnieuw opwarmen. Echt praktisch zijn ze dus vaak niet.

De Convert Mitten Gloves van Lowe Alpine zijn echter een combinatie van wanten en handschoen en bieden daarom het beste van twee producten. Het is een gewone handschoen waarvan de vingertoppen zijn verwijderd. Om echter te voorkomen dat je daardoor warmte verliest zitten er 'want-flappen' over je vingers (zowel voor je duim als je andere vingers). Je draagt dus eigenlijk wanten, maar kunt zonder je wanten uit te trekken ook kleine zaken vastpakken of verstellen.

De Lowe Alpine Convert Mitten Gloves zijn gemaakt van Polartec Windbloc. Een winddicht en waterafstotend materiaal dat tevens de warmte goed vasthoudt. Omdat het tevens ademend is heb je ook niet snel last van zweethanden, iets waar je in andere wanten of handschoenen vaak wel last van krijgt. Bovendien zit er aan de manchetten van de wanten een elastisch trekkoord om te goed aan te laten sluiten. Op die manier voorkom je dat er warmte verloren gaat of dat sneeuw de want van onderen binnenkomt.

De Lowe Alpine Convert Mitten Glove is er vier maten: small, medium, large en extra-large .

Wil jij deze handige wanten en handschoenen ineen winnen (er worden 2 paar weggegeven!), ga dan naar de site van Lowe Alpine voor het antwoord op de volgende vraag:

Je bespaart natuurlijk ook gewicht door geen handschoenen n wanten mee te hoeven nemen, maar hoeveel wegen de Lowe Alpine Convert Mitten Gloves eigenlijk?

 


De winnaars van deze prijsvraag zijn Carl Penninga en Laurie de Graaf. Zij dienen zich vr 15 december te melden om het recht op hun prijs niet te verliezen!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Lowe Alpine BeNeLux.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 26-10-2022

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]