foto

Goodies: win een Julbo Instinct

Onlangs koos Op Pad na een zonnebrillentest de Julbo Instinct met Zebra-lenzen tot beste zonnebril voor de buitensporter. De Instinct combineert goede pasvorm, perfecte lenzen en een mooi ontwerp in een bril die je niet meer af wilt zetten.

Julbo InstinctDe Julbo Instinct werd eerder al eens besproken op deze site in de rubriek 'In de kijker'. De Zebra-lenzen die Julbo afgelopen jaar introduceerde hebben zich inmiddels bewezen als lenzen van topkwaliteit: ze kleuren razendsnel mee met het omgevingslicht en passen zich zo direct aan de omstandigheden aan. Hoe feller het licht, des te donkerder de lenzen en hoe beter je ogen dus beschermd worden tegen dat felle licht (van categorie 2 naar categorie 4). Naast deze uitvoering met Zebra-lenzen is overigens ook een uitvoering met 4 losse sets lenzen: Spectron X5 en X6, High Contrast en Clear Sight. Ideaal voor als je bijvoorbeel de pistes af wilt en iets meer contrast wilt zien in de sneeuw.

De Zebra-lenzen van de Instinct komen vooral tot hun recht in een omgeving waar het weertype nog al eens verandert (in de bergen) en of waar licht en donker elkaar regelmatig afwisselen, zoals tijdens het mountainbiken in het bos. Door het meekleuren van de lenzen hoef je in die gevallen namelijk niet direct je zonnebril af te zetten om beter te kunnen zien. En zeker tijdens het mountainbiken of bijvoorbeeld klimmen is dat wel zo prettig.

Een ander groot voordeel van de Instinct is zijn pasvorm. Door de 'wrap-around' vormgeving blijft hij onder nagenoeg alle omstandigheden goed op je hoofd zitten. Dus tijdens het hardlopen hoef je niet steeds opnieuw je bril op je neus te duwn: hij blijft gewoon lekker zitten tijdens het rennen. Ook handig als je van nogal spannende paadjes houdt tijdens het mountainbiken!

Wil jij deze multifunctionele zonnebril graag winnen, ga dan naar de site van Julbo Nederland voor het antwoord op de volgende vraag:

Zoals gezegd is de Instinct ook verkrijgbaar met vier losse lenzensets, waaronder High Contrast lenzen. Maar wat voor kleur hebben die laatstgenoemde lenzen eigenlijk?

 


De winnaar van deze prijsvraag is Robert Hoogendorp. Robert dient zich vr 15 mei 2007 te melden om het recht op zijn prijs niet te verliezen!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Robijns BV, de importeur van Julbo.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-03-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]