foto

Goodies: Eureka! Apex 2XT

Zoals je ook kunt lezen in 'In de kijker' heeft Eureka! het assortiment lichtgewicht trekkerstenten dit jaar behoorlijk uitgebreid. Een erg leuke aanvulling van de 3-seizoenententen is de Apex XT, welke zowel in een tweepersoons (Apex 2XT) als driepersoons (Apex 3XT) uitvoering verkrijgbaar is.

Eureka! Apex 2XTDe Apex 2XT is uitgevoerd met twee ingangen met gemakkelijke 'drop-down-doors'. Daardoor zijn er ook twee voortenten en heb je dus ruimte genoeg om de rugzakken daar te stallen gedurende de nacht.

Door gebruik te maken van veel gaas is het Eureka! gelukt om in deze kleine tent een zeer goede doorstroming van de lucht te creëren. Daardoor heb je minder kans op condens en heerst er een aangenaam klimaat in de tent. Mocht het weer tegen zitten, dan zorgt het StormShield doek (75Denier Ripstop Polyester, met een 3000mm PU coating) en de badkuipvormige vloer ervoor dat je toch lekker droog zit.

De Apex 2XT weegt overigens 2,7 kilo en heeft een vloeroppervlak van 150x226cm. Het hoogste punt in het midden van de tent is 107cm, dus je hebt alle ruimte om te manoeuvreren.

Om deze Apex 2XT van Eureka! te kunnen winnen moest je even een bezoek brengen aan dan de site van Eureka! Europe om het antwoord te vinden op de volgende vraag:

Na de succesvolle invoering van Tecnical Cotton (TC) afgelopen jaar, heeft Eureka! dit jaar ook een bekende serie uitgevoerd in Light Weight Cotton (LWC). Wat is de naam van die serie?

  El Capitan serie
Tunnel Vision serie
Zeus serie

De winnaar van deze prijsvraag was Jacqueline Pallett.

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Nigornet, de importeur/distributeur van Eureka! in Europa.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-03-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]