foto

Goodies: win een paar EOFT vrijkaarten

Ook dit jaar zal Bever Zwerfsport gastheer zijn van de European Outdoor Film Tour (EOFT). Deze editie van deze door Mammut en Gore-Tex verzorgde tour belooft andermaal een fascinerende mix te worden van de beste en meest innovatieve sportdocumentaires ter wereld en sport-features over de gehele bandbreedte van de outdoor- en adventuresporten. Twee uur pure spanning en adventure.

Wanneer & Waar & Hoe laat

9 oktober AMSTERDAM
20.00 uur, Pakhuis de Zwijger
Piet Heinkade 181 C, 1019 HC Amsterdam

10 oktober DEN HAAG
20.00 uur, Aula de Haagse Hogeschool
Johanna Westerdijkplein 75, 2521 EN Den Haag

11 oktober UTRECHT
20.00 uur, Rasa Cultuur Centrum
Pauwstraat 13a, 3512 TG Utrecht

Toegangskaarten:
12,00 aan de avondkassa of 10,00 in de voorverkoop bij Bever Zwerfsport

Voorverkoop:
Vanaf 10 september zijn kaarten in de VVK verkrijgbaar voor 10,00 bij Bever Zwerfsport in Den Haag, Leiden, Amsterdam, WouW Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum, Utrecht, Houten, en Rotterdam. Zie www.bever.nl voor de adressen.

Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen. Kaarten kunnen nog wel worden besteld in de filalen van Bever Zwerfsport (Den Haag, Leiden, Amsterdam, WouW Amsterdam, Haarlem, Alkmaar, Hilversum, Utrecht, Houten en Rotterdam).

De hoeveelste editie van de European Outdoor Film Tour (EOFT) is dit?

 


De winnaars van deze prijsvraag zijn: Peter Meier (Amsterdam), Marc Janssen (Amsterdam), Irna van der Cruijsen (Den Haag), Mark Veldman (Den Haag), Stijn van Hees (Utrecht) en Ronald van Ooijen (Utrecht). Zij dienen zich vóór 5 oktober 2007 te melden om het recht op hun prijs niet te verliezen!

Deze prijsvraag werd mogelijk gemaakt door Bever Zwerfsport.

Alle deelnemers krijgen op 1 oktober 2007 een mailbericht. De winnaars dienen zich direct te melden om de kaarten op tijd in de bus te ontvangen. Hiking-site.nl en Bever Zwerfsport zijn niet verantwoordelijk voor het mislopen van het event als je als winnaar te laat reageert (vr 5 oktober 2007)! Voor elke avond worden er 4 kaarten (2x2) weggegeven in deze actie.

Let op: door deel te nemen aan deze Goodies-prijsvraag accepteer je automatisch de disclaimer van deze site.


Hiking-site.nl op Twitter
Share/Bookmark
homezoeken op deze sitetop van de pagina
Vertel vrienden over deze pagina

Laatste wijziging: 10-03-2020

Hiking-site.nl is een site voor actieve buitensporters, wandelaars en hikers die op zoek zijn naar informatie over materiaal, routes, navigatie, EHBO, tips en tricks, avontuur, wandelen, outdoor en buitensporten. Nieuw op deze site?
Lees dan eerst eens rustig deze pagina met informatie over Hiking-site.nl!
[home] [linken naar Hiking-site.nl] [adverteren op Hiking-site.nl]